Home / EKONOMIKA / Informatika / Facebook v Maďarsku zablokoval účty viacerým používateľom, nepomohlo ani opätovné aktivovanie

Facebook v Maďarsku zablokoval účty viacerým používateľom, nepomohlo ani opätovné aktivovanie

BRATISLAVA 19. júna (WebNoviny.sk) – Spoločnosť Facebook čelí v Maďarsku obvineniam mnohých používateľov, že im zablokovala účty.

Informuje o tom britská BBC, ktorej to potvrdilo viacero Maďarov.

S problémami sa používatelia obrátili aj na viaceré maďarské médiá. Blokovanie sa týka sociálnej siete Facebook aj služby Instagram. BBC sa v tejto veci obrátila na Facebook, ale zatiaľ nedostala odpoveď.

Jeden z používateľov David Butykai pre BBC povedal, že mu účty zablokovali na Facebooku i Instagrame a rovnaké problémy majú aj jeho zhruba 30 až 40 kamaráti v krajine. Podľa ďalšieho používateľa Petra Orbána, ktorému zablokovali účty v pondelok večer, nepomáha ani postup na opätovné aktivovanie zablokovaného konta, ktorý má Facebook zverejnený na svojej webstránke. „Okamžite som kontaktoval podporu Facebooku, dal im moje identifikačné údaje, ale za takmer 48 hodín som dosiaľ nedostal odpoveď,“ povedal.

Viac k témam: facebook, Instagram
Zdroj: Webnoviny.sk – Facebook v Maďarsku zablokoval účty viacerým používateľom, nepomohlo ani opätovné aktivovanie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Úradu na ochranu osobných údajov chýbajú ľudia aj financie, kým v Európe je táto problematika prioritou

Úrad na ochranu osobných údajov nie je aktuálne schopný dosiahnuť úroveň dozoru nad ochranou osobných údajov, ku ktorej je Slovenská republika zaviazaná.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *