Home / SVET / Muž vtrhol do dvoch škôl a spustil streľbu, útok si vyžiadal mŕtvych aj zranených (video)

Muž vtrhol do dvoch škôl a spustil streľbu, útok si vyžiadal mŕtvych aj zranených (video)

25.11.2022 (Webnoviny.sk) – Streľba v dvoch školách v Brazílii si v piatok vyžiadala troch mŕtvych a 11 zranených. Strelec v nepriestrelnej veste vyzbrojený poloautomatickou zbraňou vtrhol do verejnej aj do súkromnej školy v meste Aracruz v štáte Espírito Santo, uviedol štátny úrad pre verejnú bezpečnosť. Bezprostredne nebolo jasné, či úrady strelca chytili.

Medzi mŕtvymi sú dvaja učitelia a študent. Tajomník pre verejnú bezpečnosť Márcio Celante informoval, že medzi zranenými je deväť inštruktorov.

Strelec mal zahalenú tvár, takže je jeho identifikácia náročná, povedal Celante. Polícia podľa jeho slov vyšetruje, či mu niekto pomáhal.

Viac k témam: Streľba v škole, Úmrtia
Zdroj: Webnoviny.sk – Muž vtrhol do dvoch škôl a spustil streľbu, útok si vyžiadal mŕtvych aj zranených (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Pri okupovanom Kryme sa do mora zrútila ruská stíhačka Su-27, mohli si ju zostreliť sami Rusi

Miestne telegramové kanály zverejnili videozáznam horiaceho lietadla.

2 komentáre

  1. Volám sa BOUZEK MILAN
    z Prahy, ČR, na tejto stránke som natrafil na tohto poskytovateľa pôžičiek a rozhodol som sa kontaktovať jeho email, bol som prekvapený, keď som mu dal požadovaný dokument, zrazu mi schválili pôžičku 3 500 000 Kč, nemohol som ver tomu, že všetko funguje. Bola mi pripísaná pôžička vo výške 3 500 000 CZK, poraďte prosím každému, kto potrebuje pôžičku, aby sa obrátil na tohto súkromného veriteľa so žiadosťou o pôžičku prostredníctvom e-mailu: tomasblahuta057@gmail.com

  2. Dobrý den, jsem jednotlivec, který nabízí půjčky.

    S kapitálem, který bude použit na poskytování krátkodobých i dlouhodobých peer-to-peer půjček v rozmezí od 30 000 do 50 000 000 Kč všem vážným lidem ve skutečné nouzi, je úroková sazba 3% ročně zdarma. půjčky na bydlení, investiční půjčky, půjčky na auta, osobní půjčky. Jsem připraven uspokojit své zákazníky maximálně do 2 dnů po obdržení Vaší poptávky. PS: Neseriózní človíček, vydržte prosím velmi vážné zprávy: Jaroslav.dlouhy8@gmail.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *