Home / POLITIKA / KABARET v parlamente opäť pokračoval – PELLEGRINIho spratok, najväčší zločinci, koniec štátnosti, Kiska v piatok bez práce

KABARET v parlamente opäť pokračoval – PELLEGRINIho spratok, najväčší zločinci, koniec štátnosti, Kiska v piatok bez práce

Doslova „KATASTROFA sa zniesla na Slovensko.Od zajtra nebudeme mať Ústavný súd, pardon NadÚstavný ( veď si upravuje ústavu, ktorou sa má riadiť po svojom!). Určite sa preto zastaví výroba v automobilkách, v pekárňach, vmäsokombinátoch(ešteže nás zaplaví poľské hovädzie),nebudú fungovať elektrárne, takže ľudia budú umierať, pretože Nemocnice zatvoria, budeme aj hladovať, obchody zatvoria pre technické problémy a nebudeme môcť ani pochovávať, kopáči nebudú kopať hroby a teda nevyrobíme nič a nezarobíme ani cent!!!“Tak toto by nás malo čakať od soboty.

Poslanci nás opäť nesklamali. My všetci ostatní môžeme mať zadosťučinenie, že im padli rezervácie na Valentína v LGBT reštauráciách (Poliačik) a aj vďaka enorme zvýšeným platom si nemohli vychutnať prvé slovenské zlato v podaní fantastickej Peti Vlhovej , nie však iba famóznej, čo znamená vynikajúcej, Peťa zajazdila viac ako vynikajúco – fantasticky! Tak im treba, keď sa nevedia dohodnúť na 18-tich menách budúcich ústavných sudcov!

Keď som sledoval ich vyhlásenia,“ dobre šem še pabaviu“. Kabaret mal najvyššiu kvalitu. Spozoroval som bedákanie, smiech, zúrivosť, egoizmus, nenávisť, hlúposti, nadávky, smerované útoky, beznádej, sarkazmus, i doslova tragédiu a čo ja viem, čo ešte. No jednoducho všetko, čo patrí do nášho zábavného politikoshowbiznisu – až na lásku. Tá mi tam teda naozaj chýbala! Už aj ekonomika štátu to predpokladala, začala pomalšie rásť! Ale všetkému je na vine Nemecko, kde začala stagnovať.

Hlavnú úlohu zohrala opozícia. Nesklamal ma na tlačovke ani Matovič vyhlásením , že si má Pellegrini urobiť poriadok so „spratkom“ Ficom. Kde sa to len berie v tej „múdrej“ trnavskej hlavičke? No ten „spratok“ zase zaperlil na novinárov, že sú najväčší zločinci, ktorí napáchali najväčšie škody na Slovensku. A aj rázny Budaj bol tak namotivovaný, že si stále dookola húdol svoje a nedokázal odpovedať na sofistikovanú otázku redaktora Bielika ani na druhý raz.

Nuž, našich poslancov netrápia dlhé dodacie lehoty Ústavného súdu, kde niekedy nevedia ani rok či dva rozhodnúť o nejakom protiústavnom lapsuse, pretože im to ústava nepredpisuje. Ale trápi ich to, že nebude funkčný jeden, dva mesiace. Som rád, že v zložení, v ktorom si upravili nariadené predpisy v ústave schválené ústavnou väčšinou v parlamente, ako protiústavné, už nebude tento sudokratický orgán fungovať! Tým konštatoval, že poslanci v našom parlamente sú de facto protiústavní!!! A tak teda nemáme oficiálny politický kabaret, takže ho nemôžeme brať vážne, ale komedianti sú to famózni, ale v tom opačnom neslávnom zmysle.

Preto mi vychádza z toho, že naši poprední politickí komedianti sa na komediantov iba hrajú a všetko je iba „na oko“. Ale to naoko bude mať dôsledky dnes aj pre hlavu štátu. Bude musieť o 14.00 cvakať hodiny v Poprade, pretože bez práce, na ktorú sa mohol vyhovoriť, nebude mať argumenty na neskorší príchod. Ako povedala včera „inteligentná“ Remišová, je tu totálny chaos. Vzhľadom na vyššie napísané s ňou plne súhlasím. Prosím nevyjdite dnes ani z domu, aby ste nezväčšovali chaos na obrovské chaosisko! Ešteže ma Kondrót upokojil, že veď sa nič nedeje, keď nebude Ústavný súd fungovať týždeň či dva. A tak som Lexaurin a Diazepan naďalej nechal hniť v lekárničke.

Škoda, že tento superkabaret nevydržalo srdce pána Kusého (česť jeho pamiatke) a len tak tak, že Schusterovmu pomohli operatéri, ktorý po včerajšej zaručenej „novine“ v Novinách TV JOJ-propagácie jeho memoárnej knihy, už musel pod skalpely kardiochirurgov.

Pavel Jacz

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

ŠOKujúce dôkazy. Ako MATOVIČovci priznili právny štát SLOVENSKO?

140 prípadov nezákonných a úmyselných konaní. Publikácia Úradu vlády SR o týchto činoch má 141 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *