Home / POLITIKA / Je po voľbách a nastal čas zmierenia

Je po voľbách a nastal čas zmierenia

Je po voľbách a všade je cítiť nenávisť, hnev a polarizovanú spoločnosť. Takto to ďalej ísť nemôže, musíme hľadať zmierenie, pokoj a je potrebné, aby každý začal sám od seba. Veď, aj ja som robil chyby, nevolil som Smer, ani Pellegriniho, cítil som hnev a nespravodlivosť. Preto som sa snažil vcítiť do myslenia koalície a zrazu som všetko pochopil. Spadli mi klapky z očí, zmizli pochybnosti a potom všetko bolo kryštáľovo jasné a čisté.

Tá slávna demokracia ani zďaleka nie je ideálna. Vznikla v otrokárstve a rozvinula sa v kapitalistickej, imperialistickej a silne konzumnej spoločnosti. Všade len zisk, úspech, sláva a peniaze, pritom človek je až na okraji záujmu. Ide len o falošný humanizmus, podozrivý multukulturalizmus, fakticky však rozklad rodiny, vlastenectva a bohužiaľ aj viery. To už radšej majme plutokraciu, technokraciu, meritokraciu, alebo kleptokraciu.

Načo máme cestovať na západ a poznávať ich dekadentné historické a umelecké pamiatky. Prečo tam majú študovať naše deti, keď im tam tlačia do hlavy falošné ideály a potláčajú ich vlastenectvo. Lepšie bude, keď im zostane zdravý sedliacky rozum. Však už vyše 2000 rokov platí: „Blahoslavení chudobní duchom.“ Prečo majú naši ľudia pracovať vonku a prispievať tak kapitalistom na zvyšovanie HDP a podporovať tak ich dôchodkový systém.

Prečo sa máme zamerať na prízemný konzum, keď v skutočnosti nikomu netreba nadbytok peňazí. Nebudeme sa aspoň prežierať a voziť v luxusných autách. Budeme mať viac pohybu, tým pádom bude populácia zdravšia a ušetríme veľa financií, ktoré nemusíme zbytočne vrážať do školstva, zdravotníctva a výstavby diaľníc. Nech si tie smiešne eurofondy a peniaze z plánu obnovy niekam strčia. My ich vôbec nepotrebujeme.

Pochopil som aj genialitu Ficovho trestného zákona. Prečo sa majú k nemu vyjadrovať všelijakí pochybní akademici, teoretici a k tomu ešte aj EÚ. Veď najlepšie poznajú zákony podozriví, obvinení a odsúdení. Tí majú potrebnú prax a dokonalú znalosť zákonov. Keď každého amnestujeme, tak na jedinom odsúdenom ušetríme ročne približne 22 000 eur. Navyše ak v podstate zrušíme väznice, vymizne aj trestná činnosť, komu by sa už chcelo kradnúť, keď chýba adrenalín a strach z trestu.

V oblasti zahraničnej politiky sa musíme izolovať od EÚ a od útočného paktu NATO. Naopak treba sa zamerať na spoluprácu s Ruskom a upevniť tak jednotu Slovanov. Treba podporiť Rusko v denacifikácii a pacifikácii Ukrajiny a spolu s bratským Maďarskom a možno aj s Rakúskom vytvoriť pás neutrálnych krajín medzi Ruskom a NATO, čím vzniknú podmienky na mierové spolužitie všetkých týchto krajín. A lacný ruský plyn a ropa k nám potečú plným prúdom.

V oblasti životného prostredia má minister Taraba úplnú pravdu. Životy ľudí sú nadovšetko. Preto treba čím skôr schváliť ústavný zákon, ktorý umožní vystrieľať všetkých agresívnych, neprispôsobivych, synantropných i nesynantropných medveďov a keď to bude nutné, tak aj vlkov. Hneď potom sa treba odstrihnúť od bláznivého zeleného plánu. To o skleníkových plynoch sú všetko len pavedecké a nedokázané bláboly. My si budeme emitovať toľko skleníkových plynov, koľko chceme, kde chceme a kedy chceme. A basta.

A spolu so súdružkou Šimkovičovou sa pýtam drzích sorosovských novinárov:“ Gdo vy ste ? „Veru, gdo vy vlastne ste?“ Znova sa pýtam cudzích mimovládok, ktoré platia kapitalisti, imperialisti, revizionisti, revanšisti, fašisti, antisemiti, sionisti, turisti a traktoristi (hups, prepáčte pán prezident). My tu nechceme žiadnu gender ideológiu, žiadnne LGBT a ani žiadnych gejov na vedúcich postoch štátu. (hups, prepáčte, môže byť aj gej, ak je náš a vlastenec). A verejnoprávna RTVS? To je úplná blbosť, slúžiaca len na rozoštvávanie ľudí.

A hlavne musíme byť jednotní. Netreba žiadnu pluralitu názorov, to je jed a rakovina, ktorá rozleptáva našu rodinu i štát. Musíme byť roduverní vlastenci, orientovaní národne, sociálne a kresťansky. Musíme upevňovať jednotu s bratským ruským národom pod vedením Vladimíra Stalinoviča Putina (pardon, zasa som sa zmýlil, samozrejme Vladimíra Vladimíroviča).

A nikto nám tu nebude zvážať migrantov. „Tak sa to všetko robí, do psej matere.“

Na záver chcem ešte povedať toto: Mal so sen. Sen o jednote. V tom sne sme tam všetci spolu stáli a neprestajne volali: „Nech žije naša drahá, zázračne oživlá politická mŕtvola, súdruh Hranol.“ (Ech, znova omyl, už je mi to trápne, to sa ozýva ten môj alzheimer). Chcel som povedať: „Nech večne žije náš drahý, jediný, geniálny, neomylný, neodolateľný a žiadnym spôsobom neodvolateľný pán premiér Róbert Fico.“

Miroslav Sukenik

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

ŠOKujúce dôkazy. Ako MATOVIČovci priznili právny štát SLOVENSKO?

140 prípadov nezákonných a úmyselných konaní. Publikácia Úradu vlády SR o týchto činoch má 141 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *