Home / SLOVENSKO / V prípade výbuchu plynu v Prešove obvinili tri osoby, vyšetrovateľ žiada väzbu

V prípade výbuchu plynu v Prešove obvinili tri osoby, vyšetrovateľ žiada väzbu

8.12.2019 (Webnoviny.sk) – Krajský vyšetrovateľ obvinil v súvislosti s prípadom výbuchu obytného bloku v Prešove tri osoby a prokuratúre predložil podnet na ich väzobné stíhanie. Agentúru SITA o tom informoval vedúci oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Igor Pavlik. Dodal, že vyšetrovanie naďalej prebieha, a preto bližšie informácie poskytnú, ak to situácia dovolí.

Požiar, ktorý vznikol v piatok 6. decembra po výbuchu plynu v bytovom dome na Mukačevskej ulici v Prešove, má zatiaľ sedem potvrdených obetí. Jedna osoba je stále nezvestná.

Požiar sa podarilo úplne uhasiť v sobotu 7. decembra o siedmej hodine. Na mieste zasahovalo takmer 90 profesionálnych a 29 dobrovoľných hasičov s použitím 40 kusov hasičskej techniky. V Prešove je vyhlásená mimoriadna situácia.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Výbuch plynu v bytovom dome v Prešove (fotografie)

Viac k témam: výbuch plynu
Zdroj: Webnoviny.sk – V prípade výbuchu plynu v Prešove obvinili tri osoby, vyšetrovateľ žiada väzbu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Novým stálym predstaviteľom Slovenska pri NATO bude Marek Varga, doterajší veľvyslanec na Blízkom východe

Medzi moje priority bude patriť budovanie rezortnej expertnej bázy a zabezpečovanie spolupráce všetkých zainteresovaných rezortov, uviedol Varga.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *