Home / SLOVENSKO / Kamión sa čelne zrazil s osobným autom, pri nehode prišli o život dve ženy

Kamión sa čelne zrazil s osobným autom, pri nehode prišli o život dve ženy

BRATISLAVA/TRENČÍN 15. augusta (WebNoviny.sk) – Tragická nehoda, pri ktorej prišli o život dve ženy, sa stala v utorok podvečer neďaleko obce Dežerice v okrese Bánovce nad Bebravou.

Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, 54-ročná Ingrid z Topoľčian na Chevrolete Lacetti smerovala od Bánoviec nad Bebravou na Trenčín a z doposiaľ nezistených príčin prešla do protismeru, kde sa zrazila s kamiónom.

Odporúčame:
Motocyklista prešiel na ceste do Kremnice do protismeru a čelnej zrážke už nezabránil

Vodička osobného auta podľahla zraneniam na mieste, jej spolujazdkyňu previezli do nitrianskej nemocnice, kde svojim zraneniam niekoľko hodín po nehode podľahla. U vodiča ťahača s návesom, 47-ročného Bielorusa, alkohol nezistili, či pred jazdou pila 54-ročná vodička, budú zisťovať pri pitve.

Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície z Bánoviec nad Bebravou začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenie. Príčinu a mieru zavinenia tejto dopravnej nehody vyšetrujú.

Viac k témam: tragická nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Kamión sa čelne zrazil s osobným autom, pri nehode prišli o život dve ženy © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Karas: V nasledujúcich mesiacoch sa ukáže, či Slovensko zostane právnym štátom (video)

Podľa Viliama Karasa bude dôležité, ako sa svojej úlohy uchopí generálny prokurátor Maroš Žilinka, a ako bude zvládať tlaky zo strany koalície na zametanie alebo zatváranie káuz.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *