Home / šport / Futbal / Útočník Crvenej zvezdy sa sťažoval na Trnavu, súper bol agresívny a v prvej minúte mu zlomil nos

Útočník Crvenej zvezdy sa sťažoval na Trnavu, súper bol agresívny a v prvej minúte mu zlomil nos

TRNAVA 15. augusta (WebNoviny.sk) – Útočník srbského futbalového šampióna Crvena zvezda Belehrad Nikola Stojiljkovič bol v utorňajšej odvete 3. predkola Ligy majstrov 2018/2019 proti Spartaku Trnava jeden z najlepších hráčov svojho tímu.

Na hrote zvádzal množstvo aj tvrdých súbojov s trnavskou defenzívou. Jeho najsvetlejšia chvíľa na Štadióne Antona Malatinského prišla už v 7. min, keď krátko po zásahu domáceho Mareka Bakoša prihral na gól spoluhráčovi Benovi Nabouhanovi.

Odporúčame:
Video: Spartak Trnava mal v LM Crvenu Zvezdu na lopate, Bakoša mrzí nevyužitá obrovská šanca

Crvena zvezda po minulotýždňovej remíze v Belehrade (1:1) napokon v „malom Ríme“ triumfovala 2:1 po predĺžení a postúpila do play-off európskeho pohára číslo jeden.

Dvadsaťpäťročný kmeňový hráč portugalského Sportingu Braga sa však po stretnutí srbským médiám posťažoval na príliš hrubú hru Spartaka. Hlavný rozhodca Serdar Gözübüyük celkovo rozdal 12 žltých kariet, po 6 na oboch stranách.

Zobraziť fotogalériu k článku:
FC Spartak Trnava – Crvena zvezda Belehrad

Už v 1. minúte mi zlomili nos. Je to neuveriteľné mužstvo, všetci iba udierajú a sú agresívni,“ posťažoval sa Stojiljkovič na webe sport.blic.rs. Po tesnom triumfe bol aj, pochopiteľne, spokojný: „to.“

Viac k témam: Crvena zvezda Belehrad, FC Spartak Trnava, Liga majstrov
Zdroj: Webnoviny.sk – Útočník Crvenej zvezdy sa sťažoval na Trnavu, súper bol agresívny a v prvej minúte mu zlomil nos © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Talent či kvalita niekedy nestačia, ŠK Slovan Bratislava ukončil spoluprácu s kontroverzným luxemburským útočníkom

Gerson Rodrigues v belasom drese absolvoval osem súťažných duelov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *