Home / šport / Futbal / Ballack nechápe, prečo v nominácii Nemecka na MS vo futbale 2018 chýba Sané

Ballack nechápe, prečo v nominácii Nemecka na MS vo futbale 2018 chýba Sané

BERLÍN 11. júna (WebNoviny.sk) – Podľa bývalého kapitána nemeckej futbalovej reprezentácie Michaela Ballacka nedáva zmysel, že záložník anglického majstra Manchestru City Leroy Sané chýba v nominácii obhájcov titulu na blížiace sa majstrovstvá sveta v Rusku (14.6.- 15.7.).

Štyridsaťjedenročný vicemajster sveta z roku 2002 Ballack nesúhlasí s vysvetlením reprezentačného trénera Joachima Löwa, že namiesto Saného tesne uprednostnil iného stredopoliara Juliana Brandta z bundesligového Leverkusenu.

Odporúčame:
MS vo futbale 2018: Tímy a nominácie (F-skupina)

„Skutočne za tým nevidím žiadne športové dôvody. Zabudnite na nejakú cieľovú fotografiu. Vzhľadom k pozícii Juliana Brandta to chce veľkú fantáziu, aby ste tomu uverili,“ skonštatoval Ballack. Informácie priniesol český denník Sport.

Viac k témam: futbal, Joachim Löw, Leroy Sané, Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018 v Rusku, Michael Ballack, nemecká futbalová reprezentácia
Zdroj: Webnoviny.sk – Ballack nechápe, prečo v nominácii Nemecka na MS vo futbale 2018 chýba Sané © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Žilinčania triumfovali v Podbrezovej, zápas Dunajskej Stredy s Ružomberkom opäť skončil remízou

Šieste kolo nadstavby v nedeľu podvečer uzavrie prestížne derby medzi Trnavou a Slovanom Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *