Home / šport / KHL / HC Slovan Bratislava zostáva v KHL, vedenie súťaže vyhodilo Ladu a Jugru

HC Slovan Bratislava zostáva v KHL, vedenie súťaže vyhodilo Ladu a Jugru

MOSKVA 28. marca (WebNoviny.sk) – Rada riaditeľov Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na svojom stredajšom zasadnutí v Moskve rozhodla o vylúčení klubov Lada Togliatti a Jugra Chanty-Mansijsk. V sezóne 2018/2019 tak bude mať KHL dovedna 25 účastníkov vrátane Slovana Bratislava.

Základná časť nasledujúcej sezóny KHL sa začne 1. septembra. Dejiskom tradičného Zápasu hviezd KHL bude 20. januára 2019 mesto Kazaň, kandidátmi boli aj Helsinki, Omsk a Magnitogorsk.

Odporúčame:
Video: Mika Niemi rozhodol o triumfe Jokeritu v najdlhšom zápase v histórii KHL

Jednotlivé kluby v základnej časti odohrajú minimálne 60 duelov, v rozpise sa zvýši počet duelov so súpermi z rovnakej divízie či konferencie. Vedenie súťaže sa rozhodlo prerušiť ligu počas turnajov Euro Hockey Tour maximálne na päť dní.

Viac k témam: HC Slovan Bratislava, hokej, Jugra Chanty-Mansijsk, KHL Kontinentálna hokejová liga, Lada Togliatti, Slovan v KHL
Zdroj: Webnoviny.sk – HC Slovan Bratislava zostáva v KHL, vedenie súťaže vyhodilo Ladu a Jugru © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Adam Liška ostáva v KHL, predĺžil zmluvu so Severstaľom Čerepovec

Bratislavský rodák pôsobí v Čerepovci od leta 2019. V KHL hral aj v sezóne 2018/2019, vtedy vo farbách Slovana Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *