Home / šport / Hokej / Marián Gáborík v NHL mení dres, „králi“ ho vymenili

Marián Gáborík v NHL mení dres, „králi“ ho vymenili

OTTAWA 14. februára (WebNoviny.sk) – Slovenský hokejový útočník Marián Gáborík mení klub v zámorskej NHL, klub Los Angeles Kings ho vymenil do kanadského družstva Ottawa Senators.

Spolu s Gáboríkom ide do Kanady aj iný útočník Nick Shore, opačným smerom putuje obranca Dion Phaneuf a útočník Nate Thompson. Senators potvrdili aj informáciu, že naďalej budú platiť štvrtinu Phaneufho platu.

Odporúčame:
Brankára Budaja mrzí, že na ZOH 2018 v Pjongčangu nie sú hráči z NHL

Marián Gáborík v utorok ešte odohral za Kings duel proti Caroline. V tejto sezóne slovenský krídelník absolvoval 30 duelov profiligy s bilanciou 7 gólov a 7 asistencií. Celkovo má na svojom konte 1020 zápasov NHL (403+405) za Los Angeles, Columbus, New York Rangers a Minnesotu.

„Mariánovi a Nickovi prajeme úspech v budúcnosti. Marián bol v predchádzajúcich sezónach dôležitou súčasťou nášho tímu vrátane cesty za ziskom Stanleyho pohára v roku 2014,“ povedal generálny manažér „kráľov“ Rob Blake.

Viac k témam: hokej, Los Angeles Kings, Marián Gáborík, NHL, Ottawa Senators
Zdroj: Webnoviny.sk – Marián Gáborík v NHL mení dres, „králi“ ho vymenili © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Jágr ohlásil svoju poslednú sezónu, chce se na dobre pripraviť a zvažuje aj film 

Vo februári 2025 oslávi Jaromír Jágr už 53. narodeniny a aj ako majiteľ Kladna naozaj naskočí do nasledujúcej sezóny, bude to jeho už 37. ročník medzi profesionálmi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *