Home / šport / Hokej / Surový bude kapitánom Slovenska na olympiáde v Pjongčangu, hráči si zvolili aj jeho asistentov

Surový bude kapitánom Slovenska na olympiáde v Pjongčangu, hráči si zvolili aj jeho asistentov

KANGNUNG 11. februára (WebNoviny.sk) – Slovákov na olympijskom hokejovom turnaji v kórejskom Pjongčangu povedie z pozície kapitána Tomáš Surový. Zvolili si ho hráči na mítingu pred nedeľňajším tréningom v Gangneung Ice Arena v dejisku ZOH 2018.

Útočník majstrovskej Banskej Bystrice Surový má 36 rokov a čaká ho vystúpenie na tretej zimnej olympiáde, debutoval v Turíne 2006 a bol aj súčasťou slovenského tímu na ZOH 2014 v Soči.

Hráčska kabína si zvolila aj asistentov kapitána. Budú nimi rovnako skúsení hráči Ladislav Nagy a Dominik Graňák. Tridsaťosemročný košický útočník Nagy napriek tomu, že je najstarší v tíme, bude mať olympijskú premiéru.

Odporúčame:
ZOH 2018 Zimné olympijské hry v Pjongčangu (online)

Tridsaťštyriročný obranca Graňák hráva v Hradci Králové, bol na 11 majstrovstvách sveta, ale pod piatimi olympijskými kruhmi sa predstaví rovnako po prvý raz.

 

Viac k témam: hokej, Hokej ZOH Zimné olympijské hry 2018 Pjongčang, slovenská hokejová reprezentácia, ZOH Zimné olympijské hry 2018 Pjongčang
Zdroj: Webnoviny.sk – Surový bude kapitánom Slovenska na olympiáde v Pjongčangu, hráči si zvolili aj jeho asistentov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Jágr ohlásil svoju poslednú sezónu, chce se na dobre pripraviť a zvažuje aj film 

Vo februári 2025 oslávi Jaromír Jágr už 53. narodeniny a aj ako majiteľ Kladna naozaj naskočí do nasledujúcej sezóny, bude to jeho už 37. ročník medzi profesionálmi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *