Home / SLOVENSKO / Útoky na Kisku zo strany Smeru-SD sú podľa SaS iba pomstou, primitívnosťou a zneužívaním moci

Útoky na Kisku zo strany Smeru-SD sú podľa SaS iba pomstou, primitívnosťou a zneužívaním moci

BRATISLAVA 5. januára (WebNoviny.sk) – Strana Sloboda a solidarita (SaS) vníma kritiku predstaviteľov Smeru-SD voči prezidentovi ako kampaň pred blížiacimi sa prezidentskými voľbami v roku 2019.

Primitívnosť a zneužívanie moci

Zo stanoviska, ktoré poskytla strana SaS agentúre SITA vyplýva, že liberáli vnímajú ostré slová proti Andrejovi Kiskovi za pomstychtivosť, primitívnosť a zneužívanie moci.

Odporúčame:
Kaliňák chce Kiskovi vystaviť faktúru za čistenie lietadla, po služobnej ceste bolo od zvratkov

„Je to zo strany týchto celebrít Smeru typický guláš pomstychtivosti, primitívnosti a zneužívania moci, ktorý lejú na svojich kritikov bez ohľadu, či sú to novinári, občianski aktivisti, opoziční poslanci či dokonca prezident,“ píše sa v stanovisku liberálov.

Fico nevie zabudnúť na porážku

Podľa Richarda Sulíka, Ľubomíra Galka a Jany Kiššovej ide o to, aby sa Kiska rozhodol nekandidovať v najbližších prezidentských voľbách. „Veríme, že Andrej Kiska za danej situácie vníma útoky na svoju osobu ako tlak na to, aby sa vzdal kandidatúry v nasledujúcich prezidentských voľbách a zvýšil šance kandidátovi Smeru-SD,“ uviedli opoziční poslanci.

Odporúčame:
Prezident Kiska reagoval na slová ministra Kaliňáka o faktúre za zvratky vo vládnom špeciáli

Problém je podľa liberálov aj v tom, že Kiska pri svojom víťazstve porazil Roberta Fica (Smer-SD), ktorý mu porážku nevie zabudnúť.

„Veríme, že prezident stále lepšie chápe, aká mafiánska hydra okupuje Slovensko a je povinnosťou v prvom rade nás politikov viesť proti nej víťazné ťaženie. Tento záväzok prijal aj Andrej Kiska, keď sa rozhodol kandidovať, a vo voľbách porazil Roberta Fica, ktorý mu to nikdy nezabudol,“ zhrnuli dôvody slovných útokov liberáli. Podľa nich je aj naďalej Kiska najlepším kandidátom na post hlavy štátu.

Viac k témam: Andrej Kiska, Jana Kiššová, Ľubomír Galko, Richard Sulík, Robert Fico, Robert Kaliňák, SaS Sloboda a Solidarita, Smer-SD
Zdroj: Webnoviny.sk – Útoky na Kisku zo strany Smeru-SD sú podľa SaS iba pomstou, primitívnosťou a zneužívaním moci © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Nová éra je tu. Samsung predstavil inovatívnu sériu AI televízorov

Spoločnosť Samsung Electronics odhalila ďalšie podrobnosti o novej generácii televízorov roku 2024.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *