Home / SLOVENSKO / Sme svedkami veľkej sociálnej žne, vyhlásil Fico a poďakoval Dankovi a Bugárovi

Sme svedkami veľkej sociálnej žne, vyhlásil Fico a poďakoval Dankovi a Bugárovi

20.9.2019 (Webnoviny.sk) – Všetky návrhy, ktoré sú dohodnuté v rámci koalície, prechádzajú hladko. Dokonca veľakrát prechádzajú viac ako ústavnou väčšinou.

Na piatkovej tlačovej besede to uviedol predseda strany Smer-SD Robert Fico s tým, že ďakuje predsedovi Slovenskej národnej strany Andrejovi Dankovi a šéfovi Mosta-Híd Bélovi Bugárovi, že sa darí dotiahnuť dohody do konca.

„Sme svedkami veľkej sociálnej žne. V niektorých oblastiach predkladáme návrhy, ktoré tu doteraz neboli,“ uviedol. Zdôraznil, že „vládna koalícia je absolútne funkčná.“ Je zvedavý, ako to bude vyzerať po nasledujúcich parlamentných voľbách. Ak budú v koalícii, budú „vlastným telom chrániť sociálne opatrenia.“

Na otázku, či koalícia funguje, v utorok šéf národniarov Andrej Danko odpovedal, že sa stačí pozrieť na hlasovanie v parlamente.

„Koaličná zmluva funguje na základe toho, že sa schvaľujú zákony a komunikujeme spolu. Koaličná zmluva je politicky deklarovaná spolupráca. To, že koalícia nefunguje, mi môžete povedať vtedy, ak nebude schválený nejaký návrh,“ dodal Danko.

Viac k témam: Parlamentné voľby do NRSR na Slovensku 2020
Zdroj: Webnoviny.sk – Sme svedkami veľkej sociálnej žne, vyhlásil Fico a poďakoval Dankovi a Bugárovi © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Dve autá sa čelne zrazili neďaleko obce Vieska, tragickú nehodu neprežil vodič Audi (foto)

Vyšetrovanie dopravnej nehody si prebrala kriminálka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *