Home / šport / Tenis / Video: Fabbiano sa na US Open postaral o senzáciu, vyradil svetovú štvorku

Video: Fabbiano sa na US Open postaral o senzáciu, vyradil svetovú štvorku

28.8.2019 (Webnoviny.sk) – Najväčšie prekvapenie sa v utorok na poslednom grandslamovom turnaji US Open v New Yorku zrodilo na úkor svetovej štvorky Dominica Thiema.

Dvojnásobný finalista Roland Garros proti Thomasovi Fabbianovi (48. v rebríčku ATP) s výnimkou druhého setu nenašiel herný rytmus. Výsledkom nestabilného výkonu 25-ročného Rakúšana bolo až 48 nevynútených chýb, väčšina z inak solídnej bekhendovej strany.

Kameňom úrazu bolo aj využívanie brejkbalov – tešil sa len raz z desiatich možností. „Po dvoch setoch som sa cítil veľmi unavený a vyčerpaný. Bol som ďaleko od svojho stopercentného výkonu. Takto sa nedá zvíťaziť,“ sebakriticky zhodnotil Thiem.

US Open – dvojhra mužov – 1. kolo

utorok

Thomas Fabbiano (Tal.) – Dominic Thiem (Rak.-4) 6:4, 3:6, 6:3, 6:2

Viac k témam: New York, US Open
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Fabbiano sa na US Open postaral o senzáciu, vyradil svetovú štvorku © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ak Nadal stihne odohrať aspoň dva turnaje, na Roland Gorros bude patriť medzi päť najväčších favoritov na celkový triumf

Dvadsaťdvanásobný grandslamový šampión len nedávno vyhlásil, že práve v úvode apríla by rád odštartoval svoju prípravu pred blížiacim sa druhým grandslamovým turnajom sezóny Roland Garros v Paríži.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *