Home / SLOVENSKO / Policajti ratovali Bratislavčanku, ktorá sa po hádke s mužom predávkovala liekmi a utiekla

Policajti ratovali Bratislavčanku, ktorá sa po hádke s mužom predávkovala liekmi a utiekla

BRATISLAVA 8. marca (WebNoviny.sk) – Dvaja policajti z Obvodného oddelenia PZ Ružinov – západ zachránili život 43-ročnej žene, ktorá sa predávkovala liekmi. Po hádke s mužom ušla z domu.

Privolaní policajti prehľadávali okolie vo Vlčom hrdle a ženu objavili v záhradkárskej oblasti. Keď zbadala ich auto, rozbehla sa k Dunaju. Policajti ju dobehli, žena následne stratila vedomie.

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková, mala penu okolo úst, jeden z policajtov ju uložil do stabilizovanej polohy a do príchodu záchranárov jej poskytoval prvú pomoc, pretože niekoľkokrát stratila vedomie a prestala dýchať.

Druhý z členov hliadky išiel oproti záchranárom, pretože bolo náročné presne určiť ich polohu. Bratislavčanku následne previezli do nemocnice. Za tento záchranársky čin boli nstržm. Ing. Ján Cipka a nstržm. Filip Folrich mimoriadne povýšení do hodnosti podpráporčík.

Viac k témam: polícia, predávkovanie, samovražda
Zdroj: Webnoviny.sk – Policajti ratovali Bratislavčanku, ktorá sa po hádke s mužom predávkovala liekmi a utiekla © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovakia Travel má novú generálnu riaditeľku, Keketi personálnu zmenu odôvodnil ako nutnosť zladenia agend

Ivana Vala Magátová na tomto poste nahradila dočasne poverenú generálnu riaditeľku Luciu Matviju.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *