Home / SLOVENSKO / Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala na Trnavskom mýte v Bratislave

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala na Trnavskom mýte v Bratislave

12.7.2023 (SITA.sk) – Polícia vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v sobotu 8. júla o 18:10 na Trnavskom mýte v Bratislave. Ako informovala bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti, na križovatke Trnavskej a Krížnej ulice sa zrazili dve osobné autá. Polícia žiada svedkov nehody osobných áut Škoda Fabia a Fiat 500 o spoluprácu.

„Žiadame svedkov, ktorí videli priebeh tejto dopravnej nehody alebo ho majú zaznamenaný na kamerovom zázname z vozidla, aby sa prihlásili osobne na odbore dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu Bratislava na Osvetovej ulici č. 4 alebo na ktoromkoľvek oddelení PZ. Prípadne tak môžu urobiť telefonicky na čísle 0961 032 556, na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo formou správy na facebookovom profile Polícia SR – Bratislavský kraj, uviedla polícia.

Viac k témam: bratislavská polícia, Dopravná nehoda, svedkovia, svedkovia dopravnej nehody, Trnavské mýto
Zdroj: SITA.sk – Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala na Trnavskom mýte v Bratislave © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Remišová: Hlas dosadzuje do štátnych funkcií ľudí, ktorých kvalifikáciou je stranícka knižka alebo sponzorský dar

Vo vedúcich pozíciách nemajú byť ľudia, ktorých jedinou kvalifikáciou je príspevok na kampaň Hlasu, tvrdí Veronika Remišová.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *