Home / SLOVENSKO / Bratislavská polícia pripravuje v súvislosti s koncertom Depeche Mode bezpečnostné opatrenia

Bratislavská polícia pripravuje v súvislosti s koncertom Depeche Mode bezpečnostné opatrenia

28.5.2023 (SITA.sk) – Polícia pripravuje v súvislosti s nedeľným koncertom skupiny Depeche Mode bezpečnostné opatrenie. Koncert sa bude konať na národnom futbalovom štadióne v Bratislave, na opatrení budú spolupracovať Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (PZ) v Bratislave spolu s Mestskou políciou Bratislava.

Bezpečná plynulá premávka

Opatrenie sa zameria na ochranu života, zdravia a majetku občanov, a tiež zaistenie plynulosti a bezpečnosti cestnej premávky v blízkosti miesta konania.

Po skončení podujatia predpokladajú policajti vznik dopravných obmedzení na Bajkalskej ulici, a to vzhľadom na hromadný odchod účastníkov. V tlačovej správe o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave Michal Szeiff.

Monitorovanie situácie

„Policajti poriadkových jednotiek budú počas priebehu bezpečnostného opatrenia situáciu monitorovať a podľa jej vývoja budú pripravení reagovať operatívne. O prípadných konkrétnych dopravných obmedzeniach budeme verejnosť včas informovať,“ uvádza polícia v tlačovej správe.

Apeluje tiež na občanov, aby rešpektovali prípadné pokyny a výzvy polície, a vyzýva tiež na ohľaduplnosť k ostatným občanom.

Viac k témam: Depeche Mode, Koncert
Zdroj: SITA.sk – Bratislavská polícia pripravuje v súvislosti s koncertom Depeche Mode bezpečnostné opatrenia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Dve autá sa čelne zrazili neďaleko obce Vieska, tragickú nehodu neprežil vodič Audi (foto)

Vyšetrovanie dopravnej nehody si prebrala kriminálka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *