Home / SVET / Video: Polícia v Hongkongu postrelila demonštranta, ďalšieho muža niekto podpálil

Video: Polícia v Hongkongu postrelila demonštranta, ďalšieho muža niekto podpálil

11.11.2019 (Webnoviny.sk) – Hádka týkajúca sa národnej identity vyústila v pondelok v Hongkongu až do podpálenia človeka. Video zverejnené online ukazuje muža, ako sa háda so skupinou mladých ľudí, než ho niekto polial horľavinou a zapálil. Muž sa nachádza v nemocnici a je vo vážnom stave.

Iné video zachytilo v pondelok policajnú streľbu. Stalo sa tak ráno, keď demonštranti blokovali vlakovú a cestnú dopravu v snahe presadiť svoje požiadavky o demokratické reformy. Podľa lekárov je postrelená osoba rovnako v kritickom stave.

Napätie v Hongkongu sa vystupňovalo po tom, čo v piatok zomrel mladý študent na následky pádu z budovy počas stretov s políciou. Polícia tiež cez víkend zatkla šiestich prodemokratických poslancov.

Viac k témam: podpálený muž, polícia
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Polícia v Hongkongu postrelila demonštranta, ďalšieho muža niekto podpálil © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Gréci nepošlú Ukrajincom systém Patriot, ohrozilo by to ich vzdušnú bezpečnosť

Grécke médiá uviedli, že Atény plánujú poslať na Ukrajinu aspoň jeden systém Patriot, a to po nátlaku zo strany Európskej únie na zvýšenie pomoci Ukrajine v protivzdušnej obrane.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *