Home / šport / Cyklistika / Bora-Hansgrohe triumfovala v 3. etape Okolo Slovenska, lídrom bodovacej súťaže je Haring

Bora-Hansgrohe triumfovala v 3. etape Okolo Slovenska, lídrom bodovacej súťaže je Haring

NITRA 15. septembra (WebNoviny.sk) – Talian Matteo Pelucchi z tímu Bora-Hansgrohe sa stal víťazom sobotňajšej 3. etapy cyklistických pretekov Okolo Slovenska so štartom v Dubnici nad Váhom a cieľom v Nitre, ktorá merala 180,6 km.

Druhý skončil Fabio Jakobsen (Quick-Step Floors) a tretí finišoval jeho tímový kolega Yves Lampaert. Pozíciu lídra pretekov si udržal Francúz Julian Alaphilippe (Quick-Step Floors), na čelo bodovacej súťaže sa dostal Martin Haring (CK Dukla Banská Bystrica), najlepším Slovákom v priebežnej celkovej klasifikácii je naďalej Matúš Štoček (Reprezentácia SR).

Odporúčame:
V druhej etape Okolo Slovenska bol najrýchlejší Selig, líder Alaphilippe obsadil piate miesto

Počas soboty jazdila v úniku dvojica Jan Bárta (Elkov Author) a Patrik Tybor (CK Dukla Banská Bystrica), no 15 km pred cieľom ich pelotón dostihol.

V sobotňajšej tretej etape jazdci absolvovali tri horské prémie (Vršatecké Podhradie, Homôlka, Skýcov) a tri rýchlostné prémie (Klobušice, Dubnica nad Váhom, Zlaté Moravce).

Viac k témam: Bora-Hansgrohe, Julian Alaphilippe, Martin Haring, Okolo Slovenska
Zdroj: Webnoviny.sk – Bora-Hansgrohe triumfovala v 3. etape Okolo Slovenska, lídrom bodovacej súťaže je Haring © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Peter Sagan podstúpi operáciu. Moje srdce potrebuje zastávku v boxoch, hovorí

Cyklista sa mal zúčastniť dvoch jednorazových pretekov v Slovinsku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *