Home / šport / Ostatné športy / Anastasia Kuzminová ovládla šprint na lyžiarskom festivale Blink, pridala aj druhé miesto

Anastasia Kuzminová ovládla šprint na lyžiarskom festivale Blink, pridala aj druhé miesto

SANDNES 4. augusta (WebNoviny.sk) – Slovenská šesťnásobná olympijská medailistka Anastasia Kuzminová dala o sebe vedieť aj v letnej príprave na nadchádzajúcu sezónu.

V piatok na lyžiarskom festivale Blink v nórskom Sandnese triumfovala v šprinte a na pretekoch s hromadným štartom bola druhá. Kuzminová na kolieskových lyžiach ovládla rýchlostnú disciplínu bez streleckého zaváhania časom 11:34,6 min.

V hromadnom štarte absolvovala dovedna štyri trestné okruhy a s odstupom 2,1 sekundy skončila za ďalšou víťazkou zo ZOH 2018 Hannou Öbergovou zo Švédska. V sobotu je na programe superšprint. Informoval o tom portál wintersportsworld.sk.

Lyžiarsky festival Blink

Sandnes (Nór.)

ŠPRINT
Ženy: 1. Anastasia Kuzminová (SR) 11:34,6 min (0), 2. Emilie Agheimová Kalkenbergová (Nór.) 11:35,2 (0), 3. Justine Braisazová (Fr.) 11:45,3 (2)

PRETEKY S HROMADNÝM ŠTARTOM
Ženy: 1. Hanna Öbergová (Švéd.) 13:19,4 min (3), 2. Anastasia Kuzminová (SR) 13:21,5 (4), 3. Mona Brorssonová (Nór.) 13:25,3 (4)

Viac k témam: Anastasia Kuzminová, biatlon
Zdroj: Webnoviny.sk – Anastasia Kuzminová ovládla šprint na lyžiarskom festivale Blink, pridala aj druhé miesto © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *