Home / šport / KHL / Řepík sa chcel vrátiť do „druhej najlepšej ligy na svete“, podpísal zmluvu so Slovanom Bratislava

Řepík sa chcel vrátiť do „druhej najlepšej ligy na svete“, podpísal zmluvu so Slovanom Bratislava

BRATISLAVA 16. júla (WebNoviny.sk) – Český hokejista Michal Řepík sa dohodol na novej zmluve na jeden rok so Slovanom Bratislava. Dvadsaťdeväťročný útočník pôsobil v drese slovenského účastníka KHL aj v minulej sezóne. Odohral 51 zápasov, strelil dvanásť gólov a pridal jedenásť asistencií. V závere uplynulého ročníka nastupoval za Spartu Praha.

„Chcel som sa vrátiť do KHL, je to druhá najlepšia liga na svete, Preto som o Slovane uvažoval celý čas. S rodinou sme boli v Bratislave veľmi spokojní. Navyše, klub tento rok začal skladať tím oveľa skôr, dúfam, že sa nám bude dariť,“ cituje Řepíka portál hokej.cz. Řepík má skúsenosti aj z Fínska či Švajčiarska, predstavil sa aj v národnom drese na ZOH v Pjongčangu.

Odporúčame:
HC Slovan Bratislava podpísal zmluvy s triom mladíkov

„Michal v minulej sezóne dokázal, že patrí medzi produktívnejších hráčov, aj v tak náročnej súťaži akou je KHL. Počítame s jeho využitím v prvých dvoch útočných formáciách. Predpokladáme, že bude rovnako dôležitým hráčom pre špeciálne herné činnosti,“ uviedol tréner Slovana Vladimír Országh na oficiálnom webe „belasých“.

Viac k témam: HC Slovan Bratislava, hokej, Michal Řepík, Tipsport liga
Zdroj: Webnoviny.sk – Řepík sa chcel vrátiť do „druhej najlepšej ligy na svete“, podpísal zmluvu so Slovanom Bratislava © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Adam Liška ostáva v KHL, predĺžil zmluvu so Severstaľom Čerepovec

Bratislavský rodák pôsobí v Čerepovci od leta 2019. V KHL hral aj v sezóne 2018/2019, vtedy vo farbách Slovana Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *