Home / šport / Futbal / Súboj Švédska proti Anglicku bude mať na MS vo futbale veľký „emočný“ náboj, vyhlásil Ibrahimovič

Súboj Švédska proti Anglicku bude mať na MS vo futbale veľký „emočný“ náboj, vyhlásil Ibrahimovič

SAMARA 5. júla (WebNoviny.sk) – So 62 gólmi najlepší strelec švédskej futbalovej reprezentácie v histórii Zlatan Ibrahimovič tvrdí, že štvrťfinálový duel jeho krajanov proti Anglicku na MS 2018 v Rusku, ktorý sa uskutoční v sobotu 7. júla od 16.00 h SELČ v Samare, bude mať veľký „emočný“ náboj.

Tridsaťšesťročný rodák z Malmö, ktorý odohral v najcennejšom drese 116 zápasov a kapitolu v národnom tíme uzavrel po ME 2016 vo Francúzsku, pre švédsky denník Expressen poznamenal: „Výhodu bude mať to mužstvo, ktoré zvládne v zápase lepšie svoje pocity a emócie. Anglicku nebude jednoduché a ľahké streliť gól. Ak však bude tím pokračovať vo výkonoch, aké predvádzal v doterajšom priebehu šampionátu, môže sa to podariť,“ vyjadril sa Ibrahimovič, v súčasnosti hráč tímu MLS Los Angeles Galaxy.

Odporúčame:
Angličania hlásia pred štvrťfinále so Švédmi zdravotné problémy, otázny je štart Kanea

Futbalisti Švédska sa stali so 6 bodmi víťazmi F-skupiny, keď najskôr zdolali Kórejskú republiku 1:0, potom podľahli úradujúcemu svetovému šampiónovi Nemecku 1:2 a následne zdolali Mexiko 3:0. Severania spolu s Mexičanmi postúpili do vyraďovacích bojov, pre favorizovaných Nemcov napokon zostali len oči pre plač.

„Tri korunky“ si v utorňajšom osemfinále MS 2018 poradili s hráčmi Švajčiarska 1:0, v sobotu čaká na Švédov spomenutý duel proti „Albiónu“. Víťaz nastúpi v semifinále „mundialu“ proti úspešnejšiemu z dvojice Rusko – Chorvátsko.

Viac o téme: Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018:

Všeobecné informácie
Kompletný program a výsledky
Skupiny a nominácie tímov
Tabuľky skupín

Viac k témam: futbal, Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018 v Rusku
Zdroj: Webnoviny.sk – Súboj Švédska proti Anglicku bude mať na MS vo futbale veľký „emočný“ náboj, vyhlásil Ibrahimovič © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Žilinčania triumfovali v Podbrezovej, zápas Dunajskej Stredy s Ružomberkom opäť skončil remízou

Šieste kolo nadstavby v nedeľu podvečer uzavrie prestížne derby medzi Trnavou a Slovanom Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *