Home / SLOVENSKO / Danko víta rozhodnutie prezidenta Kisku o účasti na stretnutí najvyšších ústavných činiteľov

Danko víta rozhodnutie prezidenta Kisku o účasti na stretnutí najvyšších ústavných činiteľov

BRATISLAVA 7. marca (WebNoviny.sk) – Predseda parlamentu Andrej Danko víta, že prezident SR Andrej Kiska potvrdil svoju účasť na piatkovom stretnutí troch ústavných činiteľov. Ako agentúru SITA informoval Dankov hovorca Tomáš Kostelník, predseda parlamentu inicioval toto stretnutie v snahe upokojiť situáciu a emócie.

„Ústavní činitelia musia spolu komunikovať. Takéto stretnutie je dôležité na zastavenie politických nálad, ktorých jediným cieľom je destabilizácia štátu. Napätie, ktoré vzniká v spoločnosti, poškodzuje meno Slovenskej republiky, a je našou povinnosťou urobiť všetko pre to, aby došlo k vyriešeniu vzniknutej situácie,“ povedal v tejto súvislosti Danko. Spoločné rokovanie prezidenta SR, predsedu Národnej rady SR, a predsedu vlády SR má byť v piatok o 12:00 na Bratislavskom hrade.

Odporúčame:
V strane Most-Híd vítajú každú iniciatívu k upokojeniu situácie na Slovensku

Prezident Andrej Kiska v stredu síce explicitne nepotvrdil, že príde na piatkové stretnutie troch najvyšších ústavných činiteľov, povedal však, že takéto stretnutie by malo zmysel, ak by prinieslo konkrétny výsledok. „Ja určite navrhnem konkrétne riešenie,“ zdôraznil s tým, že iniciatívu Danka víta. Premiér Robert Fico už svoju účasť potvrdil.

Viac k témam: Andrej Danko, Andrej Kiska, prezident SR, Robert Fico
Zdroj: Webnoviny.sk – Danko víta rozhodnutie prezidenta Kisku o účasti na stretnutí najvyšších ústavných činiteľov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Nová éra je tu. Samsung predstavil inovatívnu sériu AI televízorov

Spoločnosť Samsung Electronics odhalila ďalšie podrobnosti o novej generácii televízorov roku 2024.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *