Home / šport / Ostatné športy / Anastasii Kuzminovej odovzdali mimoriadnu cenu ešte za decembrové výsledky

Anastasii Kuzminovej odovzdali mimoriadnu cenu ešte za decembrové výsledky

BRATISLAVA 5. marca (WebNoviny.sk) – Ešte v decembri počas vyhlásenia ankety Športovec roka 2017 organizátori udelili špeciálnu cenu biatlonistke Anastasii Kuzminovej, ktorá dosiahla mimoriadne výsledky v prebiehajúcej sezóne Svetového pohára až po uzávierke ankety Športovec roka 2017 (bola 5. decembra).

Cenu si úspešná olympionička nemohla vtedy prevziať osobne, stalo sa tak až v pondelok 5. marca počas jej prítomnosti v Bratislave. Cenu jej odovzdal predseda Klubu športových redaktorov Tomáš Grosmann.

Odporúčame:
Foto: Trojnásobnú medailistku Kuzminovú privítali v Banskej Bystrici a prekvapili darčekmi

Naša šampiónka nás prekvapila výsledkami po uzávierke našej ankety. Na jednej strane sme boli smutní z toho, že sme to nestihli, na druhej strane sme sa tešili spolu s ňou z úspechov. Nestalo sa to prvýkrát v histórii. Udelili sme jej mimoriadnu cenu v rámci našej ankety. Teraz prišla vhodná príležitosť na to, aby sme sa vrátili k 22. decembru a zablahoželali jej za dosiahnuté výsledky,“ povedal Tomáš Grossman.

Viac k témam: Anastasia Kuzminová, biatlon, Športovec roka
Zdroj: Webnoviny.sk – Anastasii Kuzminovej odovzdali mimoriadnu cenu ešte za decembrové výsledky © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *