Home / šport / Tenis / Naše šance sa zvýšili, ale treba si dať pozor, varuje Rybáriková pred súbojom proti Ruskám

Naše šance sa zvýšili, ale treba si dať pozor, varuje Rybáriková pred súbojom proti Ruskám

BRATISLAVA 1. februára (WebNoviny.sk) – Rusko vyrukovalo na bratislavské fedcupové stretnutie so Slovenskom v 1. kole II. svetovej skupiny (10. – 11. februára na tvrdom povrchu v NTC) so sotva druhou garnitúrou svojich tenistiek podľa postavenia vo svetovom rebríčku. Domáca jednotka však zdvihla varovný prst.

Odporúčame:
Aktualizované: Husárová oznámila nomináciu na súboj Fed Cupu, Cibulková proti Ruskám nenastúpi

„Popravde, poznám len Vichľancevovú a niečo mi ešte hovorí meno Potapovová. Sú to však stále Rusky, nemôžeme nič podceniť, akokoľvek by sa možno zdalo, že posielajú len nejaký ´C-tím´,“ povedala v stredu popoludní Magdaléna Rybáriková pre agentúru SITA po tom, ako druhá strana oznámila prekvapivý káder pod vedením kapitánky Anastasie Myskinovej: tvoria ho Natalia Vichľancevová, Anna Kalinská, Anastasia Potapovová a Veronika Kudermetovová, čiže až 7., 11., 19. a 20. v internom poradí.

Odporúčame:
Ruská kapitánka prekvapila nomináciou na súboj Fed Cupu proti Slovensku

„Všetky tie baby sú mladé, možno o 2-3 roky budú v Top 50. Sama som sa nedávno vracala cez turnaje ITF a dobre si pamätám, že aj na takej úrovni súperky hrajú dobre. Naše šance na úspech sa zrejme zvýšili, ale treba si dať pozor. Stále platí, že to nebude jednoduché,“ podotkla 29-ročná 19. žena singlového renkingu WTA Rybáriková. Šéf realizačného štábu Matej Lipták má k dispozícii aj Janu Čepelovú, Viktóriu Kužmovú a Karolínu Schmiedlovú.

Viac k témam: Anastasia Potapovová, Anna Kalinská, Jana Čepelová, Karolína Schmiedlová, Magdaléna Rybáriková, Natalia Vichľancevová, Pohár federácie – Fed Cup, tenis, Veronika Kudermetovová, viktória kužmová
Zdroj: Webnoviny.sk – Naše šance sa zvýšili, ale treba si dať pozor, varuje Rybáriková pred súbojom proti Ruskám © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na vrchole tenisových rebríčkov nie je nič nové, jednotkami zostali Djokovič a Swiateková

Slovenskou mužskou singlovou jednotkou je naďalej Lukáš Klein, ktorý sa posunul zo 128. na 116. pozíciu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *