Home / SVET / Pri Prahe sa autobus zrazil s autom a narazil do stromu, traja ľudia zahynuli a ďalší sa zranili

Pri Prahe sa autobus zrazil s autom a narazil do stromu, traja ľudia zahynuli a ďalší sa zranili

PRAHA 12. januára (WebNoviny.sk) – Nehoda autobusu a osobného automobilu neďaleko Prahy si v piatok vyžiadala životy troch ľudí.

Tridsať ďalších osôb utrpelo zranenia, pätnásti z nich vážne, informuje portál Novinky.cz citujúc záchranné služby. Medzi zranenými sú aj deti.

Nehoda sa stala okolo 16:00 na pomedzí Prahy a Stredočeského kraja, keď sa autobus zrazil s autom a vzápätí narazil do stromu.

Jeden mŕtvy je z auta, dvaja z autobusu. Príčiny nehody zatiaľ nepoznáme,“ uviedla pre Novinky.cz hovorkyňa polície Monika Schindlová. Na mieste nehody zasahujú pražskí záchranári a hasiči, ako aj ich kolegovia zo Stredočeského kraja. Podľa hovorkyne pražskej záchrannej služby Jany Poštovej na miesto vyslali 11 sanitiek, troch lekárov a aj špeciálny automobil, do ktorého sa zmestí väčší počet pacientov. Stredočeskí záchranári vyslali šesť sanitiek.

Viac k témam: Česká republika, Praha, tragická dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Pri Prahe sa autobus zrazil s autom a narazil do stromu, traja ľudia zahynuli a ďalší sa zranili © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Gréci nepošlú Ukrajincom systém Patriot, ohrozilo by to ich vzdušnú bezpečnosť

Grécke médiá uviedli, že Atény plánujú poslať na Ukrajinu aspoň jeden systém Patriot, a to po nátlaku zo strany Európskej únie na zvýšenie pomoci Ukrajine v protivzdušnej obrane.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *