Home / SLOVENSKO / Monika s mužom napadli dôchodkyňu a zhodili ju zo schodov, zasahovať musel aj vyjednávač

Monika s mužom napadli dôchodkyňu a zhodili ju zo schodov, zasahovať musel aj vyjednávač

16.12.2019 (Webnoviny.sk) – Policajti obvinili dvojicu, ktorá cez víkend napadla 79-ročnú ženu. Dráma sa odohrala v jednom z bytových domov na Jelenej ulici v bratislavskom Starom Meste. Zasahovať musel dokonca aj policajný vyjednávač. Dôchodkyňa prišla v sobotu okolo 03:00 upozorniť susedov na hlučné správanie.

Ako informovala bratislavská krajská polícia, 43-ročná Monika z Nového Mesta nad Váhom a 29-ročný Čech sa jej začali vyhrážať zabitím a následne ju napadli a zhodili zo schodov. Zranená žena skončila v nemocnici. Muž so ženou sa po útoku zavreli v byte a odmietali policajtom otvoriť.

Na miesto tak museli privolať aj policajného vyjednávača a pohotovostný policajný útvar. Až po ich príchode byt otvorili. Dvojica skončila v policajnej cele a vyšetrovateľ spracoval aj podnet na ich vzatie do väzby. Za zločin ublíženia na zdraví a nebezpečné vyhrážanie im hrozí trest na 5 až 12 rokov.

Viac k témam: dôchodkyňa, útok
Zdroj: Webnoviny.sk – Monika s mužom napadli dôchodkyňu a zhodili ju zo schodov, zasahovať musel aj vyjednávač © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Atentátnik na Fica možno nebol osamelý vlk, Šutaj Eštok upozornil na jeho vymazanú komunikáciu na sociálnej sieti (video)

Robert Kaliňák uviedol, že rokovania na parlamentnom Výbore pre obranu a bezpečnosť sú dôležité aj preto, lebo sa tam stretáva koalícia s opozíciou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *