Home / šport / Ostatné športy / Hádzanári Prešova v SEHA League deklasovali Peking, v tabuľke si drží tretie miesto

Hádzanári Prešova v SEHA League deklasovali Peking, v tabuľke si drží tretie miesto

4.12.2019 (Webnoviny.sk) – Hádzanári Tatrana Prešov dosiahli v rámci 9. ročníka nadnárodnej „SEHA /South East Handball Association/ Gazprom League“ očakávané víťazstvo. Po mesačnej pauze v súťaži si v rámci predohrávky 10. kola A-skupiny poradili vo svojej Tatran handball aréne s čínskym tímom Peking Sport University jednoznačne 38:25 (17:13).

Napriek tomu to najmä v I. polčase nevyzeralo na dvojciferný triumf. Hostia prekvapujúco až do 23. min vyhrávali, viackrát aj rozdielom troch gólov. Tatran prvýkrát naklonil skóre na svoju stranu zásluhou Lukáša Urbana v 24. min (13:12) a potom už zobral opraty duelu do svojich rúk. Urban bol spolu s krídelníkom Javierom Muňozom Cabezónom najlepším strelcom svojho tímu, obaja skórovali po sedemkrát.

Zverenci trénera Slavka Golužu majú po ôsmich vystúpeniach bilanciu 5 výhier – 3 prehry a v tabuľke „áčka“ si držia 3. miesto so ziskom 15 bodov. Úradujúci slovenský šampión v SEHA League najbližšie nastúpi v sobotu 7. decembra, keď sa od 15.00 h predstaví v 8. kole na palubovke srbského RK Vojvodina Nový Sad.

SEHA Gazprom League 2019/2020

predohrávka 10. kola – streda

A-skupina

Tatran Prešov (SR) – Peking Sport Univesity (Čína) 38:25 (17:13)
Najviac gólov: Muňoz Cabezón a L. Urban po 7 – Čang Ťien-ťie 8

Viac k témam: SEHA League
Zdroj: Webnoviny.sk – Hádzanári Prešova v SEHA League deklasovali Peking, v tabuľke si drží tretie miesto © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *