Home / SVET / Donald Trump sa zúčastní ďalšej športovej akcie, pozrie zápasy MMA v Madison Square Garden

Donald Trump sa zúčastní ďalšej športovej akcie, pozrie zápasy MMA v Madison Square Garden

31.10.2019 (Webnoviny.sk) – Súčasný prezident Spojených štátov amerických Donald Trump plánuje v sobotu osobne sledovať súboje Miešaných bojových umení (MMA) v newyorskej hale Madison Square Garden.

Prezidenta na bejzbale vypískali fanúšikovia

Pôjde už o druhú športovú akciu v krátkom čase, keď hlavu USA fanúšikovia nedávno poriadne vypískali na súboji Svetovej série MLB v bejzbale.

Hráči Washingtonu Nationals v nej prvýkrát v histórii získali titul, v stredajšom rozhodujúcom siedmom stretnutí totiž triumfovali v Houstone nad domácimi Astros 6:2 a celú sériu ovládli 4:3 na zápasy.

Účasť Trumpa na MMA je potvrdená

Účasť Trumpa na súbojoch organizácie UFC potvrdila hovorkyňa Bieleho domu Dana Whitová. Ťahákom večera v MSG bude duel medzi dvojicou skúsených 34-ročných borcov Jorgem Masvidalom a Natom Diazom vo welterovej váhe.

Prezident USA zostane počas víkendu v New Yorku a ako informuje agentúra AP, v nedeľu by sa mal presúvať v rámci Manhattanu a „prispieť“ k očakávaným dopravným komplikáciám v súvislosti s prestížnym Newyorským maratónom, ktorý je na programe práve v nedeľu 3. novembra.

Viac k témam: MLB Major League Baseball, MMA
Zdroj: Webnoviny.sk – Donald Trump sa zúčastní ďalšej športovej akcie, pozrie zápasy MMA v Madison Square Garden © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Bidenova vláda sa zdráha povoliť použitie zbraní na útoky Ruska, majú slúžiť na oslobodenie ukrajinských území

Nemožnosť Ukrajiny útočiť na vojenské ciele v Rusku vytvorila bezpečné zóny v ruských pohraničných oblastiach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *