Home / SVET / Princezná Beatrice sa zasnúbila, jej manželom sa stane Edoardo Mapelli Mozzi

Princezná Beatrice sa zasnúbila, jej manželom sa stane Edoardo Mapelli Mozzi

27.9.2019 (Webnoviny.sk) – Britská princezná Beatrice a Edoardo Mapelli Mozzi sa zasnúbili. „Sme nesmierne šťastní, že môžeme oznámiť správu o našich nedávnych zásnubách. Takisto sme nadšení, že sa môžeme spoločne pustiť do tohto životného dobrodružstva a nemôžeme sa dočkať, až sa vezmeme,“ uviedla dvojica, ktorá má podľa vlastných slov „veľa spoločných záujmov a hodnôt“.

Na novinku vo štvrtok reagovali aj rodičia princeznej, princ Andrew s bývalou manželkou Sarah Ferguson. „Želáme im všetko dobré a úžasnú rodinnú budúcnosť,“ vyhlásili v spoločnom stanovisku a dodali, že sú „šťastní rodičia úžasnej dcéry“.

Buckinghamský palác uviedol, že dvojica sa zasnúbila počas víkendu, ktorý tento mesiac strávila v Taliansku. Svadbu si naplánovali na budúci rok. Tridsaťjedenročná princezná je vnučkou kráľovnej Alžbety II. a staršou sestrou princeznej Eugenie, ktorej manželom je od minulého roka Jack Brooksbank.

Informácie pochádzajú z agentúry AP a www.royal.uk.

Viac k témam: zásnuby
Zdroj: Webnoviny.sk – Princezná Beatrice sa zasnúbila, jej manželom sa stane Edoardo Mapelli Mozzi © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Pred klubom vo Washingtone sa strieľalo, podozrivý postrelil piatich ľudí

Streľba sa odohrala zhruba pol hodinu pred polnocou vo štvrti Dupont Circle vo Washingtone.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *