Home / SLOVENSKO / Foto: Polícia chytila a obvinila sprejera, poďakovala aj všímavému občanovi

Foto: Polícia chytila a obvinila sprejera, poďakovala aj všímavému občanovi

17.8.2019 (Webnoviny.sk) – Polícia obvinila sprejera, ktorý poškodil fasádu bývalého vodojemu v parku na Svoradovej ulici v bratislavskom Starom Meste.

Škodu vyčíslili na 364 eur

Ako informuje bratislavská krajská polícia na svojom facebookovom profile, 54-ročný Juraj H. z Myjavy čelí obvineniu z úmyselného prečinu poškodzovania cudzej veci.

Muž počas tohto týždňa večer poškodil fasádu vodojemu v parku na Svoradovej ulici v Bratislave, na ktorú nasprejoval nápis „Buď pozdravená matka“. Spôsobil tak škodu 364 eur.

Poďakovanie všímavému občanovi

Polícia zároveň ďakuje všímavému občanovi, ktorý bol svedkom konania sprejera, neváhal a hneď privolal hliadku mestskej polície. Tá páchateľa zadržala na mieste aj so sprejom a odovzdala hliadke policajného zboru.

Juraja H. dali do cely policajného zaistenia. Prípad sa riešil v tzv. super rýchlom konaní. V prípade preukázania viny hrozí mužovi väzenie až na jeden rok.

Viac k témam: sprejer
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Polícia chytila a obvinila sprejera, poďakovala aj všímavému občanovi © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Atentátnik na Fica možno nebol osamelý vlk, Šutaj Eštok upozornil na jeho vymazanú komunikáciu na sociálnej sieti (video)

Robert Kaliňák uviedol, že rokovania na parlamentnom Výbore pre obranu a bezpečnosť sú dôležité aj preto, lebo sa tam stretáva koalícia s opozíciou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *