Home / šport / Hokej / Švédov na MS v hokeji 2019 by mohol posilniť kapitán „lavín“ Gabriel Landeskog

Švédov na MS v hokeji 2019 by mohol posilniť kapitán „lavín“ Gabriel Landeskog

BRATISLAVA 11. mája (WebNoviny.sk) – Švédsku hokejovú reprezentáciu by mohol na 83. majstrovstvách sveta v Bratislave a Košiciach posilniť útočník Gabriel Landeskog.

Podľa portálu HockeyNews.se realizačný tím „troch koruniek“ ráta s príchodom 26-ročného kapitána Colorada Avalanche, ale ten zatiaľ svoju účasť na svetovom šampionáte nepotvrdil.

Produktívny krídelník nazbieral v základnej časti aktuálnej sezóny zámorskej NHL 75 bodov (34+41) v 73 dueloch, v 12 súbojoch play-off mal bilanciu 3+5.

Švédi zapísali na šampionátovú súpisku doteraz 20 hráčov, pričom im zostáva päť voľných miest. V úvodnom piatkovom vystúpení na MS v bratislavskej B-skupine podľahli Česku 2:5. V ich zostave sa predstavilo až sedemnásť hokejistov pôsobiacich v NHL.

VIAC O MS V HOKEJI 2019

Viac k témam: Majstrovstvá sveta MS v hokeji 2019, švédska hokejová reprezentácia
Zdroj: Webnoviny.sk – Švédov na MS v hokeji 2019 by mohol posilniť kapitán „lavín“ Gabriel Landeskog © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Útočník New Yorku Rangers sa zapísal do histórie, hetrikom zaistil tímu postup do finále Východnej konferencie NHL

Chris Kreider sa stal tretím hráčom v histórii organizácie Rangers, ktorý dosiahol hetrik v rovnakej tretine v zápase play-off.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *