Home / SLOVENSKO / Video: Polícia hľadá zlodeja čokolád, kamera ho zachytila priamo pri čine

Video: Polícia hľadá zlodeja čokolád, kamera ho zachytila priamo pri čine

BRATISLAVA 21. marca (WebNoviny.sk) – Polícia pátra po neznámom mužovi, ktorý v Žiline kradol čokoládu. Ako agentúru SITA informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, obvodné oddelenie Policajného zboru Žilina-východ objasňuje priestupok proti majetku.

Doposiaľ neznámy páchateľ 22. februára popoludní v žilinskom obchodnom dome odcudzil z predajne čokolády za takmer 130 eur. Polícia žiada verejnosť o pomoc pri určení totožnosti neznámej osoby, ktorú zachytil kamerový systém,“ uviedol hovorca.

Akékoľvek informácie k totožnosti neznámej osoby môžu občania oznámiť na najbližší útvar Policajného zboru alebo na bezplatnú telefónnu linku 158.

Viac k témam: krádež, Polícia SR, zlodej
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Polícia hľadá zlodeja čokolád, kamera ho zachytila priamo pri čine © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Atentátnik na Fica možno nebol osamelý vlk, Šutaj Eštok upozornil na jeho vymazanú komunikáciu na sociálnej sieti (video)

Robert Kaliňák uviedol, že rokovania na parlamentnom Výbore pre obranu a bezpečnosť sú dôležité aj preto, lebo sa tam stretáva koalícia s opozíciou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *