Home / šport / Hokej / Peter Budaj sa zotavil zo zranenia, Tampa ho poslala na kondičný pobyt na farmu

Peter Budaj sa zotavil zo zranenia, Tampa ho poslala na kondičný pobyt na farmu

SYRACUSE 6. marca (WebNoviny.sk) – Slovenský hokejový brankár Peter Budaj sa zotavil zo zranenia a je pripravený vrátiť sa do súťažného kolotoča.

Nebude to však za Tampu Bay Lightning v NHL, ale za tím Syracuse Crunch v nižšej AHL, kam ho vedenie organizácie poslalo na kondičný pobyt.

Odporúčame:
Video: Pánik prihral na gól Dvorakovi, Halák zastavil 19 striel a Gáborík sa vrátil do zostavy Ottawy

Podľa oficiálneho webu Crunch to povedal asistent generálneho manažéra Lightning Julien BriseBois. Rodák z Banskej Bystrice môže na kondičnom pobyte na farme zotrvať do nedele, potom sa buď vráti do A-tímu alebo ho oficiálne pošlú do AHL.

Budaj sa naposledy predstavil v súťažnom zápase ešte 29. decembra proti Philadelphii Flyers (3:5) a odvtedy figuroval na listine indisponovaných hráčov. Tridsaťpäťročný skúsený gólman odchytal v tejto sezóne 7 stretnutí s úspešnosťou zákrokov 87,80 %.

Viac k témam: hokej, NHL, Peter Budaj
Zdroj: Webnoviny.sk – Peter Budaj sa zotavil zo zranenia, Tampa ho poslala na kondičný pobyt na farmu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Stavjaňa po obrovskom úspechu Nitry prijal ponuku Sparty Praha. Spod Zobora znie: Ďakujeme, Tondo!

Šesťdesiatjedenročný Stavjaňa od roku 2006 do roku 2024 vybojoval s Nitrou dva majstrovské tituly, tri strieborné a štyri bronzové medaily v slovenskej extralige.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *