Home / šport / Ostatné športy / Ukrajinský úder na Kryme nezničil iba loď Novočerkassk, ale čiastočne aj ruské plavidlo UTS-150 (video)

Ukrajinský úder na Kryme nezničil iba loď Novočerkassk, ale čiastočne aj ruské plavidlo UTS-150 (video)

27.12.2023 (SITA.sk) – V prístave Feodosija na polostrove Krym po ukrajinskom leteckom údere, ktorý v noci na utorok zničil ruskú výsadkovú loď Novočerkassk, sa čiastočne potopilo aj ďalšie plavidlo ruského námorníctva.

Viac o téme: Vojna na Ukrajine

Podľa rozhlasovej stanice Slobodná Európa ide o výcvikovú loď UTS-150 a ukazuje to satelitný záber spoločnosti Planet Labs. Informuje o tom spravodajský web Ukrajinská pravda.

Ukraine hit Russian #Novocherkassk warship in the Black Sea, Crimea. 3 Su-34 jets downed over Kherson, 1 near Mariupol and 1 Su-30 over Odesa. Russia’s Putin, Kremlin, Russians, Moscow, President Joe Biden, Zelensky, EU and NATO, love this? #RussiaIsCollapsing #TaurusForUkraine pic.twitter.com/LnGie3YsII— Herry Rodin (@HerryRodinNapit) December 27, 2023

Viac k témam: Čiernomorská flotila, Krym, Letecký útok, rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: SITA.sk – Ukrajinský úder na Kryme nezničil iba loď Novočerkassk, ale čiastočne aj ruské plavidlo UTS-150 (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *