Home / Nezaradené / Pozor na slovo pomsta, zopakoval Fico viackrát a Denník N opäť označil za nepriateľské médium (video)

Pozor na slovo pomsta, zopakoval Fico viackrát a Denník N opäť označil za nepriateľské médium (video)

23.11.2023 (SITA.sk) –
aktualizované 23. novembra 16:44

Návrh na vyslovenie nedôvery ministrovi vnútra Matúšovi Šutajovi Eštokovi (Hlas-SD) považuje vláda Roberta Fica (Smer-SD) za neopodstatnený. Kabinet zároveň jednomyseľne prijal rozhodnutie, že nesúhlasí s návrhom opozičných poslancov.

Ako ďalej uviedol premiér Robert Fico (Smer-SD) v pléne parlamentu, na interpretáciu právnych predpisov spomínaných v návrhu má vláda iný pohľad. Odmieta, aby sa „iný pohľad“ označoval za pomstu, pričom slovné spojenie: „pozor na slovo pomsta“ zopakoval v pléne viackrát.

https://cdnv.sita.sk/sites/34/2023/11/robert-fico-nrsr-odvolavanie-sutaja-estoka.mp4

Taktiež sa počas rozpravy niekoľkokrát obrátil na predkladateľa návrhu, podpredsedu parlamentu a predsedu Progresívneho Slovenska Michala Šimečku. Odkázal mu, že vyjadrovať sa k článku uverejnenom v Denníku N je bezpredmetné a právne neodôvodnené.

„Médiá neodrážajú skutočnosť, iba subjektívnym pohľadom vyjadrujú svoj názor,“ povedal Fico a opäť označil Denník N za nepriateľské. Premiér zároveň tvrdí, že rezort vnútra nemá prečo čeliť pokute, keďže sa riadil zákonom.

Viac k témam: Mimoriadna schôdza parlamentu, Odvolávanie ministra vnútra SR, Predseda hnutia Progresívne Slovensko, Predseda strany Smer-SD, Premiér Slovenskej republiky, Rokovanie NR SR
Zdroj: SITA.sk – Pozor na slovo pomsta, zopakoval Fico viackrát a Denník N opäť označil za nepriateľské médium (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Raši sa pochválil výsledkami za sto dní, Matovičovi ministri vraj tápali počas celého funkčného obdobia (video)

Vďaka rekordnému čerpaniu sme zachránili pre Slovensko takmer všetky eurofondy, informoval minister investícií.