Home / POLITIKA / Minister Matovič: SAS PRÁVE POVALILA TRETIU VLÁDU

Minister Matovič: SAS PRÁVE POVALILA TRETIU VLÁDU

Vyhlásenie šéfa OĽANO pre čitateľov DENNÍKa POLITIKA v úplnom znení a bez cenzúry:

‼️Slovensko sa už po tretíkrát nachádza v kľúčovej chvíli a Richard Sulík si už po tretíkrát našiel zámienku, ako vydierať svojich koaličných partnerov a povýšiť svoje osobné záujmy nad záujmy Slovenska ako celku v tejto kritickej situácii.

👉Prvou zámienkou bol Euroval v roku 2011. Hoci bolo jasné, že bude schválený o niekoľko dní bez ohľadu na výsledky hlasovania, strana SaS otvorila dvere návratu mafie, ktorá potom dlhé roky bolestivo drvila celú krajinu.


👉Druhou zámienkou bolo očkovanie Sputnikom, vďaka ktorému chcel Richard Sulík dokončiť dielo, ktoré začal niekoľko už týždňov po voľbách – rozvrat vlády bojujúcej s najväčšou pandémiou v dejinách. Igor Matovič však jeho snahu v poslednej chvíli zmaril.
👉Tretiu zámienku našla strana SaS v Rodinnom balíčku. V čase, keď sa o ňom rokovalo, nevyužila právo veta len preto, aby jeho schválenie poslúžilo ako dôvod na pád ďalšej proreformnej a proeurópskej vlády.
✅Tentoraz však neustúpime, pretože vidíme, že na Slovensku sa vedie kľúčový boj o návrat mafie k moci. Tlak je obrovský, ale vždy sme boli a zostaneme zodpovedným partnerom, pre ktorého je osud našej krajiny prvoradý.
Zdroj: TU

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

VIEME PRVÍ: Známy politológ chce byť europoslancom

Informácie zo sobotňajšieho utajené stretnutie priaznivcov známeho politológa Jána Baráneka v bratislavskom hoteli Apolo prenikli …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *