Home / EKONOMIKA / Automobilový priemyseľ / Jaguar Land Rover v Nitre postupne obnoví výrobu, ale prioritou zostáva aj zdravie zamestnancov

Jaguar Land Rover v Nitre postupne obnoví výrobu, ale prioritou zostáva aj zdravie zamestnancov

24.4.2020 (Webnoviny.sk) – Jaguar Land Rover plánuje postupne obnoviť výrobu od 18. mája, pričom medzi prvými bude aj závod v Nitre. Ako ďalej agentúru SITA informovala manažérka pre firemné vzťahy Miroslava Remenárová, automobilka už v Číne začína zaznamenávať zotavovanie v predaji vozidiel a zákazníci sa vracajú do jej showroomov.

Zároveň dodala, že zdravie a bezpečnosť zamestnancov je prioritou spoločnosti. „Vytvárame obsiahle pravidlá a pokyny, ktoré budú slúžiť na podporu bezpečného prostredia, keď sa opäť vrátia do práce. Na pracoviskách budú zavedené prísne opatrenia zamerané na dodržiavanie povinnej osobnej vzdialenosti a v súčasnosti sa sústreďujeme aj na ďalšie, aby sme zaistili ochranu našich zamestnancov, keď sa začnú vracať do práce,“ uviedla.

Viac o téme: Ekonomické dopady koronavírusu

Nitriansky Jaguar Land Rover s ohľadom na ochranu verejného zdravia dočasne prerušil výrobu ešte 20. marca.

Viac k témam: Ekonomické dopady koronavírusu, Koronavírus
Zdroj: Webnoviny.sk – Jaguar Land Rover v Nitre postupne obnoví výrobu, ale prioritou zostáva aj zdravie zamestnancov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Dopady šírenia variantu omikron na Slovensku intenzívne riešia aj slovenské automobilky

Žilinská Kia už pri týždennom porovnaní eviduje nárast počtu pozitívnych ako aj tých v karanténe.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *