Home / šport / Ostatné športy / Tiger Woods sa rozhodol vydať knihu o živote, chýbať nebudú ani detaily o návrate po operáciách

Tiger Woods sa rozhodol vydať knihu o živote, chýbať nebudú ani detaily o návrate po operáciách

16.10.2019 (Webnoviny.sk) – Elitný americký golfista sa rozhodol napísať knihu o svojom životnom príbehu. Bude o rodákovi z kalifornského Cypressu a prevedie čitateľa od jeho mladosti cez športový vzostup až k titulu najmladšieho víťaza turnaja Masters a jedinému hráčovi, ktorý bol úradujúcim víťazom všetkých štyroch turnajov kategórie Major v rovnakom čase.

Životné problémy a rozvod

Prinesie pohľad na jeho zranenia či iné životné problémy, ktoré viedli k rozvodu. Chýbať nebudú detaily o návrate do súťažného diania po štyroch operáciách chrbta až po pätnásty titul kategórie Major.

Doteraz sa Tiger Woods podieľal iba na dvoch publikáciách – v roku 1997 to bolo dielo „Masters: Môj príbeh“ a o štyri roky neskôr kniha „Ako hrám golf“.

Vyjadrí svoje myšlienky

„Pod svetlami reflektorov som už dosť dlho. Za ten čas o mne vyšlo mnoho kníh, odvysielalo sa veľa televíznych šou a napísaných bolo veľa článkov. Väčšina z nich obsahovala chyby, špekulácie a nesprávne závery,“ prezradil Tiger Woods.

„Táto kniha bude mojim príbehom. Vlastnými slovami vyjadrím svoje myšlienky. Opíšem, ako som sa cítil a čo sa dialo v mojom živote. Veľmi sa teším na proces tvorby tejto knihy. Verím, že ľudia si ju radi prečítajú,“ dodal.

Tiger Woods je s 81 víťazstvami na turnajoch seriálu PGA iba jeden triumf od absolútneho rekordu Sama Sneada. Američan sa do súťažného diania zapojí najbližšie budúci týždeň v Japonsku.

Viac k témam: kniha
Zdroj: Webnoviny.sk – Tiger Woods sa rozhodol vydať knihu o živote, chýbať nebudú ani detaily o návrate po operáciách © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *