Home / šport / Ostatné športy / Sabbatini pred záverečným kolom US Open v Top 50, priebežným lídrom je Woodland

Sabbatini pred záverečným kolom US Open v Top 50, priebežným lídrom je Woodland

PEBBLE BEACH 16. júna (WebNoviny.sk) – Slovenský golfový reprezentant Rory Sabbatini figuruje po treťom kole prestížneho major turnaja US Open (13. – 16. júna) na delenej 48. priečke so skóre +3.

Dvakrát si pripísal birdie

V sobotu potreboval na absolvovanie osemnástich jamiek 73 úderov, teda dva nad par ihriska v kalifornskom Pebble Beach. V prvých piatich jamkách si dvakrát pripísal birdie, ale celkovo až štyrikrát zahral bogey.

Priebežným lídrom 119. ročníka US Open je naďalej Američan Gary Woodland s bilanciou -11. V sobotu zahral dva údery pod par ihriska, ale napriek tomu sa jeho náskok pred Angličanom Justinom Rosom stenčil na jeden úder.

Skúsený 38-ročný golfista totiž zahral osemnásť jamiek na 68 úderov, čo bolo o jednu ranu lepšie než Woodland. Na delenej tretej pozícii je trojica – Američania Brooks Koepka, Chez Reavie a Juhoafričan Louis Oosthuizen.

Woodland v novej pozícii

Tí už strácajú pomerne výrazne, štyri údery na vedúceho Woodlanda. Ten bude v nedeľu v novej pozícii, pretože po 54 jamkách major turnaj ešte nikdy neviedol.

Spomínané prestížne podujatie s celkovou dotáciou 12,5 milióna amerických dolárov vyvrcholí nedeľňajším štvrtým kolom. Rodák z Durbanu Rory Sabbatini sa objaví na ihrisku od 18:44 h SELČ.

Viac k témam: US Open
Zdroj: Webnoviny.sk – Sabbatini pred záverečným kolom US Open v Top 50, priebežným lídrom je Woodland © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *