Home / SLOVENSKO / Opitý mladík so zákazom jazdiť sadol do cudzieho auta, pri úteku pred políciou zapríčinil zrážku

Opitý mladík so zákazom jazdiť sadol do cudzieho auta, pri úteku pred políciou zapríčinil zrážku

BRATISLAVA 26. novembra (WebNoviny.sk) – Opitý šofér so zákazom jazdiť a bez povolenia majiteľa Renaultu Laguna si sadol za volant auta a pri divokej nočnej jazde vrazil do auta, ktoré stálo na červenú. Mladá vodička utrpela viacero zranení.

Incident sa stal v nedeľu krátko pred 02:30 v Bratislave. Vodiča, ktorý smeroval z Bojnickej na Galvaniho ulici chcela zastaviť hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky polície, ten však na ich výzvy nereagoval a policajtom unikal. Na križovatke Galvaniho – Ivanská cesta nezvládol riadenie a narazil do VW Beatle.

Dvadsaťpäťročnú zranenú vodičku previezli záchranári do nemocnice. Devätnásťročnému vodičovi Renaultu z okresu Brezno policajti namerali takmer dve promile alkoholu.

Po vykonaní potrebných úkonov skončil v cele aj s obvineniami z neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla, marenia výkonu úradného rozhodnutia a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V prípade dokázania viny mu hrozia až dva roky vo väzení.

Viac k témam: dopravná nehoda, polícia
Zdroj: Webnoviny.sk – Opitý mladík so zákazom jazdiť sadol do cudzieho auta, pri úteku pred políciou zapríčinil zrážku © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Minister Raši a Remišová sú ako dvaja kohúti a nič si nedarujú (video)

Namiesto rozvoja a prosperity Slovenska podľa poslankyne hrozí úplné stopnutie európskych peňazí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *