Home / SLOVENSKO / Advokátka podnikateľa Zoltána potvrdila, že jej klient označil Kočnera za objednávateľa vraždy

Advokátka podnikateľa Zoltána potvrdila, že jej klient označil Kočnera za objednávateľa vraždy

BRATISLAVA 4. októbra (WebNoviny.sk) – Lívia Kňažíková, obhajkyňa údajného sprostredkovateľa vraždy Jána Kuciaka Zoltána A. pre TV Markíza potvrdila, že jej klient spolupracuje s vyšetrovacím tímom.

Zoltán označil Kočnera

Ako ďalej informuje portál tvnoviny.sk, potvrdila aj medializované informácie, že Zoltán A. označil za objednávateľa vraždy podnikateľa Mariána Kočnera.

„O tom, v akom vzťahu bol Zoltán A. s Alenou Zs., ktorú polícia zatiaľ označuje za objednávateľku vraždy, vraj nevie. Advokátka tiež potvrdila, že netuší, za čo jej klient dlhoval peniaze podnikateľke z Komárna,“ napísal portál.

Štyria obvinení sú vo väzbe

Všetky informácie, ktoré bolo možné v súčasnom štádiu trestného konania v prípade Kuciak sprístupniť médiám poskytol generálny prokurátor a dozorujúci prokurátor na pondelkovej tlačovej besede.

„Nad rámec poskytnutých informácií sa v súčasnosti vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nebudeme vyjadrovať,“ uviedl pre agentúru SITA hovorkyňa Úradu špeciálnej prokuratúry Jana Tökölyová v reakcii na medializované informácie, že vraždu si mal objednať Kočner.

Novinára Kuciaka a jeho snúbenicu Martinu Kušnírovú zavraždili 21. februára v ich dome vo Veľkej Mači výstrelmi z pištole kalibru 9 mm. Za obzvlášť závažný zločin úkladnej vraždy a za ďalšie trestné činy obvinili okrem podnikateľa Zoltána A. aj Tomáša Sz., Alenu Zs, a Miroslava M. – všetci sú momentálne vo väzbe, o ktorej rozhodol v nedeľu 30. septembra sudca Špecializovaného trestného súdu v Banskej Bystrici.

Viac k témam: Ján Kuciak, Marián Kočner, Martina Kušnírová, Zoltán A.
Zdroj: Webnoviny.sk – Advokátka podnikateľa Zoltána potvrdila, že jej klient označil Kočnera za objednávateľa vraždy © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Minister Raši a Remišová sú ako dvaja kohúti a nič si nedarujú (video)

Namiesto rozvoja a prosperity Slovenska podľa poslankyne hrozí úplné stopnutie európskych peňazí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *