Home / šport / Futbal / Bývalý kapitán Ljubičič v Dunajskej Strede skončil, tréner chce hrať moderný a rýchly futbal

Bývalý kapitán Ljubičič v Dunajskej Strede skončil, tréner chce hrať moderný a rýchly futbal

DUNAJSKÁ STREDA 16. augusta (WebNoviny.sk) – Chorvátsky futbalista Marin Ljubičič nebude pokračovať v slovenskom tíme DAC 1904 Dunajská Streda. Toto futbalové spojenie trvalo tri a pol roka a 30-ročný rodák z Metkoviča počas tohto obdobia odohral 100 zápasov v slovenskej najvyššej súťaže, viaceré aj ako kapitán tímu.

Ešte začiatkom tohto mesiaca viedol v pozícii defenzívneho stredopoliara s kapitánskou páskou mužstvo do boja v odvete 2. predkola Európskej ligy 2018/2019 proti Dinamu Minsk, v ktorom Dunajská Streda prehrala 1:4 (bieloruský tím postúpil s celkovým skóre 7:2, pozn.).

Odporúčame:
Slovan ide do odvety s Rapidom s miernym náskokom, hráči sú sklamaní zo zrušenia vlaku do Viedne

DAC som odovzdal všetko, ale tréner ma už nechcel. Povedal mi, že on chce hrať moderný a rýchly futbal a ja mu do tejto koncepcie nepasujem. Mrzí ma, že to takto dopadlo. Dunajská Streda pre mňa znamenala všetko. Teraz som voľný hráč a uvidím, kam povedú moje kroky,“ povedal Marin Ljubičič pre denník Šport.

Odporúčame:
Trenčín nejde do odvety proti Feyenoordu brániť výsledok, chce sa prezentovať aktívnou hrou

Ljubičič mal minulý týždeň incident na tréningu so spoluhráčom Tomášom Hukom, ktorý po jeho zákroku kopačkou do hlavy skončil v nemocnici. Klub zo Žitného ostrova najskôr Chorváta dočasne suspendoval, už vtedy však bolo pravdepodobné, že v Dunajskej Strede jeho kariéra nebude pokračovať. Ljubičič to nechcel bližšie komentovať. Povedal len, že to bola neúmyselná zrážka a je mu ľúto, že spoluhráča zranil.

Viac k témam: FC DAC 1904 Dunajská Streda, Marin Ljubičič
Zdroj: Webnoviny.sk – Bývalý kapitán Ljubičič v Dunajskej Strede skončil, tréner chce hrať moderný a rýchly futbal © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Žilinčania triumfovali v Podbrezovej, zápas Dunajskej Stredy s Ružomberkom opäť skončil remízou

Šieste kolo nadstavby v nedeľu podvečer uzavrie prestížne derby medzi Trnavou a Slovanom Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *