Home / SLOVENSKO / Sulíka mrzí odchod Mihála z SaS, Poliačik chcel podľa neho robiť migrantov šťastnými

Sulíka mrzí odchod Mihála z SaS, Poliačik chcel podľa neho robiť migrantov šťastnými

BRATISLAVA 10. júla (WebNoviny.sk) – Lídra strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richarda Sulíka minuloročný odchod zo SaS Jozefa Mihála mrzí a za odchod Martina Poliačika je vďačný aj dnes. Sulík to povedal v rozhovore pre agentúru SITA.

Noví odborníci sú prínosom

„Za svojimi vyhláseniami k ich odchodom stojím. Tak ako vtedy, tak ich hodnotím aj dnes,“ uviedol. Ako dodal, hoci odišli dvaja viac mediálne známi ľudia, do SaS prišli noví odborníci, ktorí sú pre stranu prínosom.

„Prišla k nám do poslaneckého klubu poslankyňa parlamentu Zuzana Zimenová, do právneho tímu pribudol Boris Draškaba, ktorý je expertom na legálnu držbu zbraní. Jarmila Halgašová je tímlíderkou pre pôdohospodárstvo, Ján Rudolf je odborník SaS na eurofondy a Miroslav Žiak je odborník na potravinárstvo,“ priblížil Sulík.

Odporúčame:
Hnutie OĽaNo rokuje so SaS o kandidátoch do komunálnych volieb, niektorých podporia aj finančne

„Možno nie sú až tak známi, ale sú to odborníci na danú oblasť a čo je dôležité, zdieľajú hodnoty SaS, lebo to bol napríklad problém s Martinom Poliačikom, ktorý tvrdil, že musíme robiť migrantov šťastnými,“ uviedol Sulík ako príklad odlišné názory SaS a Poliačika v otázke migrantov.

Neplánujú výrazné prijímanie nových členov

Strana SaS má v súčasnosti 200 členov a približne 6 000 priateľov slobody a strana neplánuje pre odchody niektorých členov výrazné prijímanie nových členov.

„Neplánujeme transformáciu priateľov slobody. Takto všetci naši členovia hlasujú priamo na kongresoch strany, v iných stranách to robia iba delegáti,“ povedal Sulík.

Viac k témam: jozef mihál, Martin Poliačik, migranti, Richard Sulík, SaS Sloboda a Solidarita, Zuzana Zimenová
Zdroj: Webnoviny.sk – Sulíka mrzí odchod Mihála z SaS, Poliačik chcel podľa neho robiť migrantov šťastnými © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Archeopark v Cíferi otvára brány a ponúka unikátny pohľad do dávnej minulosti (video+foto)

Archeopark v susedstve letného kúpaliska je podľa neho určený pre všetkých milovníkov histórie a archeológie z celej Európy.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *