Home / šport / Hokej / Vo Fínsku a Švédsku sa odohrajú zápasy NHL, tímy zo zámoria zavítajú aj do Číny

Vo Fínsku a Švédsku sa odohrajú zápasy NHL, tímy zo zámoria zavítajú aj do Číny

NEW YORK 6. marca (WebNoviny.sk) – Hokejové kluby New Jersey Devils a Edmonton Oilers sa 6. októbra 2018 predstavia vo švédskom Göteborgu vo svojom prvom zápase základnej časti novej sezóny ako súčasti NHL Global Series.

Vo fínskych Helsinkách si zahrajú proti sebe Florida Panthers a Winnipeg Jets (1. a 2. novembra 2018). Zámorská hokejová súťaž a hráčska asociácia NHL oznámili konanie týchto duelov, ako aj dvoch exhibičných, v utorok.

Odporúčame:
Video: Pánik prihral na gól Dvorakovi, Halák zastavil 19 striel a Gáborík sa vrátil do zostavy Ottawy

Devils si v rámci prípravy rozložia tréningový kemp v Európe a 1. októbra si zahrajú vo Švajčiarsku proti SC Bern. Oilers si zmerajú sily s Kölner Haie 3. októbra v Kolíne nad Rýnom.

Okrem Európy by sa exhibičné zápasy mali opäť hrať v Číne, kde vlani na seba narazili Los Angeles Kings a Vancouver Canucks.

Zdroj: Webnoviny.sk – Vo Fínsku a Švédsku sa odohrajú zápasy NHL, tímy zo zámoria zavítajú aj do Číny © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kouč slovenského majstra Stavjaňa naznačil pokračovanie v Nitre, do dôchodku sa nechystá ani Mezei

Pre kouča klubu spod Zoboru Antonína Stavjaňu je to druhý titul v slovenskej extralige, ten prvý získal v sezóne 2015/2016, keď sa s Nitrou radoval z prvej zlatej medaily.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *