Home / šport / Futbal / Salah predĺžil spoluprácu s FC Liverpool, anglický klub jeho rozhodnutie finančne ocenil

Salah predĺžil spoluprácu s FC Liverpool, anglický klub jeho rozhodnutie finančne ocenil

LIVERPOOL 2. júla (WebNoviny.sk) – Egyptský futbalový útočník Mohamed Salah podpísal so svojím anglickým zamestnávateľom FC Liverpool nový dlhodobý kontrakt do 30. júna 2023. Referuje o tom oficiálna stránka „The Reds“.

Dvadsaťpäťročný ofenzívny hráč uprednostnil ďalšie pôsobenie na Anfielde pred možným sťahovaním sa do niektorého z európskych veľkoklubov, v nedávnych týždňoch sa spomínal najmä interes kontinentálneho klubového šampióna ostatných troch sezón Realu Madrid.

Odporúčame:
Dúbravka je rád z finalizácie prestupu do Newcastlu, mohol sa koncentrovať na duel proti Holandsku

Podľa britského periodika Daily Mail bude Salah zarábať 200-tisíc libier týždenne. „Týmto krokom oceňujeme niekoho, kto hral za náš tím v uplynulej sezóne veľmi dobre. Veľmi jasne to demonštruje dve veci, jeho vieru v Liverpool a našu vieru v neho. Chceme, aby hráči svetovej úrovne našli svoj domov na Anfielde, kde môžu dosiahnuť svoje profesionálne ciele a ambície. Spolu budeme pracovať veľmi tvrdo, aby sa nám to podarilo. ´Mo´ reflektuje to, kde sa nachádzame ako tím. Minulá sezóna bola pre nás výnimočná, ale my chceme viac,“ povedal tréner Liverpoolu Jürgen Klopp pre oficiálnu klubovú stránku.

Odporúčame:
Kenny Dalglish sa dočkal veľkej pocty, legenda FC Liverpool už s titulom „Sir“

Egyptský reprezentant Salah prišiel do Liverpoolu pred rokom za 42 miliónov eur z AS Rím. V drese „LFC“ odohral 52 zápasov, v ktorých nastrieľal 44 gólov a získal cenu pre najlepšieho strelca aj hráča v Premier League. Na svetovom šampionáte v Rusku sa predstavil v dvoch dueloch, v ktorých strelil dva góly. „Faraóni“ však nepostúpili do vyraďovacej časti.

Viac k témam: FC Liverpool, Mohamed Salah
Zdroj: Webnoviny.sk – Salah predĺžil spoluprácu s FC Liverpool, anglický klub jeho rozhodnutie finančne ocenil © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Žilinčania triumfovali v Podbrezovej, zápas Dunajskej Stredy s Ružomberkom opäť skončil remízou

Šieste kolo nadstavby v nedeľu podvečer uzavrie prestížne derby medzi Trnavou a Slovanom Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *