Home / POLITIKA / Stručná reflexia na Harabinovú nomináciu a na nový zákon o RTVS

Stručná reflexia na Harabinovú nomináciu a na nový zákon o RTVS

Už neviem, či žijeme v blázninci, alebo v paralelnom Vesmíre. Pociťujem však neodolateľné nutkanie, krátko sa vyjadriť k súčasnej situácii.

Nominácia Harabina do sudcovskej rady zo strany SNS je obrovská drzosť, chrapúnstvo a výsmech všetkým normálnym ľuďom. Je to nehanebná a drzá provokácia. Harabin dokázal za niekoľko rokov úplne zdevastovať právny a súdny systém, keď tam vniesol šikanu, vyhrážky, osobnú pomstu, politizáciu a neuveriteľný primitivizmus. To sme sa už úplne zbláznili?

Tento človek totálne rozbil naše súdnictvo, je to ruský agent a konšpirátor, odporca EÚ i NATO. To aký signál vysielame zahraničiu? Je to facka a zároveň i výsmech do tváre všetkých občanov Slovenska. Ak sa teraz sudcovia neozvú, budú spolupáchatelia bezprecedentnej likvidácie práva a demokratického systému na Slovensku.

Len kvôli objektivite musím spomenúť aj kladné stránky tejto neuveriteľnej a bizarnej osoby. Možno o tom verejnosť nevie, ale Dr. Harabin je zároveň aj výborným liečiteľom, čo je pri dnešnom kritickom stave zdravotníctva veľmi pozitívnou správou. Ak má niekto silnú zápchu, nech si pozrie v TV niektoré z jeho živých vystúpení, účinok je silnejší a oveľa rýchlejší, ako pri použití guttalaxu. Vrelo odporúčam.

Z vlastnej skúsenosti môžem potvrdiť aj to, že komické vystúpenia pána doktora majú úžasný vplyv na depresie (určite je to lepšie a hlavne zdravšie ako lexaurín, alebo xanax). Len to nepozerajte tesne pred spaním, pán Harabin je totiž extrémne sugestívna osobnosť a mohli by ste mať živé sny.

K situácii v RTVS už všetko podstatné bolo povedané a napísané, preto pôjde len o moje osobné pocity. Dlhší čas sledujem dianie okolo RTVS a jediný jasný a ako tak zrozumiteľný argument koaličného kriminálneho trojlístka proti tejto verejnoprávnej inštitúcii je v tom, že RTVS vraj nedala „brutálne vražednému ochranárovi“ Tarabovi v minulosti priestor v politických debatách.

A dnes už chápeme, prečo sa tak asi stalo. Tie jeho táraniny sa vôbec nedajú počúvať, nemajú po odbornej a vecnej stránke hlavu ani pätu. Minister, (neveriaci) Tomáš Medveďovič Taraba je proste človek, ktorý si žije vo svojom vlastnom, virtuálnom a zároveň paralelnom svete. Presne ako aj celá, extrémne až patologicky revanšistická, prízemná a pomstychtivá koalícia.

Nedá mi nespomenúť jedného z duchovných otcov nového zákona o RTVS. Presne si pamätám na Michelkovu reakciu v momente schválenia Ficovho trestného balíčka v NRSR. Bože môj, ako veľmi sa ten človek tešil, skoro ako panic na prvý sex. Pri prudkom víťaznom geste si takmer vykĺbil rameno. Tešil sa, akoby vyhral v lotérii státisíce eur, alebo vyviazol z doživotného nepodmienečného trestu. Vtedy som si pomyslel, že ten toho musí mať naozaj veľa na rováši, keď nedokáže udržať svoje emócie pod kontrolou. Tešili sa samozrejme aj všetci kriminálnici z koalície a že ich tam bolo požehnane.

Existuje známy alegorický drevoryt zo 16. storočia, ktorý sa vola „Loď bláznov“. Je to obraz lode bez kapitána, ktorej velí skupina opitých, nepríčetných a ľahkovážnych pasažierov, ktorí ani nevedia, ako sa loď ovláda a nepoznajú jej kurz ani cieľ. Tá loď je Slovensko a tí nepríčetní blázni, to je naša koalícia.

Situácia je katastrofálna a to konečne už pochopil aj náš hysterický premiér. Eurofondy budú stopnuté, financie krachujú, izolácia Slovenska narastá a je len otázkou času, kedy sa ozvú i

nespokojní občania. Loď sa pomaly, ale iste potápa a my môžeme dúfať už len v zázrak a modliť sa, inak sme stratení.

Loď bláznov

Miroslav Sukenik

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

ŠOKujúce dôkazy. Ako MATOVIČovci priznili právny štát SLOVENSKO?

140 prípadov nezákonných a úmyselných konaní. Publikácia Úradu vlády SR o týchto činoch má 141 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *