Home / SLOVENSKO / Taraba odpovedal na otázku, či v parlamente podporí homosexuálne manželstvá

Taraba odpovedal na otázku, či v parlamente podporí homosexuálne manželstvá

14.10.2022 (Webnoviny.sk) – Manželstvo tvorí podľa slovenskej ústavy jeden muž a jedna žena a na tejto definícii nič meniť netreba. „Ja za inú definíciu nikdy hlasovať nebudem,“ odpovedal nezaradený poslanec a predseda strany Život – Národná strana (Život-NS) Tomáš Taraba novinárom prostredníctvom sociálnej siete na otázku, či v Národnej rade (NR) SR podporí homosexuálne manželstvá.

Streľba na Zámockej ulici v Bratislave

„Zároveň plne akceptujem, že štát nemá čo pchať nos do toho, kto, ako a s kým žije, ak sa rozhodne žiť mimo manželského zväzku a aj mne to je patrične ukradnuté,“ uviedol poslanec.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Streľba na Zámockej ulici v Bratislave (fotografie)

Taraba si taktiež myslí, že na štátne budovy nepatria iné symboly okrem tých štátnych. „Ak tu polícia nechá magora strieľať po ulici koho ho napadne a ten sa chváli na sociálnych sieťach, že začne predsedom vlády Eduardom Hegerom (OĽaNO), je to totálny rozklad bezpečnosti štátu a mali by byť odvolaní kompetentní rad radom, začínajúc ministrom vnútra SR Romanom Mikulcom (OĽaNO),“ zdôraznil.

Viac k témam: Homosexuálne manželstvá, Streľba na Zámockej ulici v Bratislave
Zdroj: Webnoviny.sk – Taraba odpovedal na otázku, či v parlamente podporí homosexuálne manželstvá © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Gymnazisti z Nového Mesta nad Váhom sa namiesto vyučovania h3kovali

Študenti Gymnázia M. R. Štefánika sa včera neučili. Do školy zavítali známi influenceri v rámci preventívneho projektu H3KNISA a na viacerých workshopoch v malých skupinkách debatovali na rôzne témy, o ktoré sa zaujímajú.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *