Home / SLOVENSKO / V trojkoalícii som sa ocitol nechcene a nemám s tým čo urobiť, tvrdí Kollár

V trojkoalícii som sa ocitol nechcene a nemám s tým čo urobiť, tvrdí Kollár

6.10.2022 (Webnoviny.sk) – V trojkoalícii som sa ocitol nechcene a nemám s tým čo urobiť, tvrdí predseda Národnej rady (NR) SR a hnutia Sme rodina Boris Kollár.

Ďalej uviedol, že nemôže za viac ako dvojročné hádky medzi predsedom strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richardom Sulíkom a lídrom hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Igorom Matovičom.

Matovič sa nedokáže zmeniť

Predseda parlamentu v stredajšej diskusnej relácii Plus 7 dní Karty na stôl uviedol, že Matovičov výrok o novinároch je neprípustný.

Líder OĽaNO sa na adresu žurnalistov vyjadril, že sú „Hitlerovi novinári.“ „Toto absolútne odmietam. Igor Matovič sa v komunikácii nedokáže zmeniť,“ dodal.

Rokovania o predčasných voľbách

Na otázku moderátora Nora Dolinského, či sa hnutie Sme rodina zúčastní na rokovaní o predčasných voľbách, Kollár uviedol, „ja sa zúčastním na každom rokovaní, keď ma vyzve buď koaličný partner alebo opozičná politická strana, ktorá je v parlamente. Nemám problém sa stretnúť a rozprávať sa o čomkoľvek“.

Predseda Sme rodina taktiež tvrdí, že nad predčasnými voľbami by uvažoval vtedy, keby súčasná vláda nevedela doručovať ľuďom pomoc. „Ak vláda bude ochotná ísť až na hranu a zachráni ľuďom podniky a zamestnanie, tak tú vládu budem držať,“ doplnil.

Viac k témam: Menšinová vláda Eduarda Hegera, Minister financií SR, Predčasné voľby, Predseda hnutia Sme rodina, Predseda Národnej rady SR (NR SR), Predseda strany Sloboda a Solidarita (SaS)
Zdroj: Webnoviny.sk – V trojkoalícii som sa ocitol nechcene a nemám s tým čo urobiť, tvrdí Kollár © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *