Home / POLITIKA / FICO: Na NAKA nie sú ľudia, ale ZVERY. To VIDEO musíte vidieť

FICO: Na NAKA nie sú ľudia, ale ZVERY. To VIDEO musíte vidieť

Obvinení Robert Fico, Robert Kaliňák, Tibor Gašpar a Marek Para mali ďalšiu tlačovú besedu, na ktorej ostro zaútočili na policajtov NAKA, prokurátorov a sudcov.

Expremiér Fico o vyšetrovateľoch povedal, že sú zvieratá. Policajný prezident Štefan Hamran okamžite reagoval a ohlásil tlačovú besedu na štvrtok o 11.00 s názvom Krajina krivých zrkadiel.

Expremiér Fico sa opakovane na tlačových besedách odvoláva na z korupcie obvineného bývalého šéfa operatívcov na NAKA Jána Kaľavského, ktorý je na úteku v Bosne a Hercegovine. Krajina ho odmietla vydať na Slovensko. Kaľavský obviňoval vyšetrovateľov aj v rozhovore v poslednom čísle týždenníka Plus 7 dní, ktorý vlastní Penta.

„Tak ich rozchodíme po súdoch, demokraticky, legálne, že to nerozchodia, a dám na to peniaze,“ povedal Fico o policajtoch NAKA.

Kaliňák sa sťažoval, že dostal listy od detí a manželky, až keď ho prepustili z väzby. Znovu útočil na prokurátora Vasiľa Špirka, ktorý je v prípade, kde je Kaliňák obvinený, poškodeným. Kaliňák sa sťažoval aj na to, že na ich tlačové besedy nechodia novinári.

Expremiér sa dnes vyjadril aj k „psychopatovi“ I. Matovičovi. Viac vo videu

Zdroj: TU

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

VIEME PRVÍ: Známy politológ chce byť europoslancom

Informácie zo sobotňajšieho utajené stretnutie priaznivcov známeho politológa Jána Baráneka v bratislavskom hoteli Apolo prenikli …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *